Huisje aan het water huren in Nederland

Haal uw hart op in een vakantiehuisje van Eenhuisjehuren.nl. Bekijk onze website en ontdek het grote aanbod aan recreatiewoningen. Van een knus vakantiechalet aan een mooie waterpartij op de Verluwe tot een luxe villa aan het water in het Friese merengebied. Vind uw favoriete vakantiehuis in Nederland en geniet van de schitterende omgeving! Heeft u nog vragen over het huren van een vakantiewoning in Nederland? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een vakantiehuisje in Nederland.

Uitdagende meren. Weelderige bossen. Bruisende steden. Kunt u niet wachten tot u voet kunt zetten binnen het Friese watersportgebied? Bij Eenhuisjehuren.nl vindt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Friesland. Zo heeft u hier uw ideale vakantiehuis bij de Friese Meren, de Friese IJsselmeerkust, het Waddengebied of in het Lauwersmeergebied zo gevonden.

Lees verder

Een mooi vakantiehuis aan het water in Voorthuizen boekt u hier! Boek een vakantiewoning op de Veluwe om zo deze schitterende vakantiestreek te ontdekken. Voor een fietsvakantie, wandelvakantie of natuurvakantie vindt u hier zeker uw perfecte vakantiewoning in Voorthuizen. Daarnaast zult U hier een ruime keuze aan vakantiehuizen op de Veluwe vinden. Een besluit kunnen maken, boek dan uw vakantiehuisje online in Voorthuizen of toch elders op de Veluwe.

Lees verder
balk-vakantiebungalow-slotermeer_31382_zoom

In de gezellige Friese watersportplaats Balk staat deze vakantiebungalow voor uw klaar op bungalowpark Markant aan het Slotermeer.

Lees meer
duinvilla-op-park-aan-het-veluwemeer_39061_zoom

Beleef de Veluwe vanuit Nunspeet! Geniet van een verblijf op dit nieuw aangelegde vakantiepark aan het Veluwemeer. 

Lees meer
blauw18

Een huisje op een bungalowpark aan het water huren is ideaal als u van vissen, zwemmen of van varen houdt.

Lees meer

Wilt u een vakantiehuis in Nederland huren? Kom naar Friesland of de Veluwe. Bij Eenhuisjehuren.nl vindt u een groot aanbod aan vakantiehuizen in een prachtige omgeving. Voor natuurschoon in Nederland hoeft u helemaal niet ver weg. De natuur in ons land is namelijk beeldschoon en erg divers. Met natuurrijke regio's als Friesland, de Veluwe, Limburg en de Achterhoek is er voor ieder wat wils. Ook in Overijssel, Drenthe en aan de Zeeuwse kust is er een hoop te beleven. Denkt u erover na om een recreatiewoning in Nederland te huren? Bekijk dan de beschikbare huisjes op onze website!

Boek hier een vakantiehuisje in eigen land