Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
  • USP
  • USP
  • USP

Uw huis verhuren ?

Verhuur uw vakantiehuis samen met eenhuisjehuren.nl

Bent u eigenaar van een leuk vakantiehuis en u wilt graag de bezettingsgraad van uw vakantiewoning verhogen dan helpen wij u daar graag mee. Wij van Team Eenhuisjehuren.nl houden ons al geruime tijd (sinds 1999) bezig met de professionele verhuur van particuliere vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken in Nederland. Geniet u graag zelf van uw vakantiehuis, maar vindt u het jammer dat uw huis vaak leeg staat? Heeft u geen tijd of zin in een actieve promotie van uw vakantiehuis en ook geen zin de administratieve rompslomp hiervan ?

Wij als boekingskantoor bieden u een persoonlijke webpagina waar u alle boekingen van uw huis kunt bekijken. U kunt via uw persoonlijk login codes de beschikbaarheid altijd actueel behouden. U bepaald zelf wanneer wij uw woning kunnen verhuren. Eigen gebruik of eigen gasten is uiteraard zonder kosten. Ook heeft u toegang om zelf de Last-Minute kortingen, faciliteitenlijst, Tips Huiseigenaar en de foto’s te beheren.

Wij verzorgen de huispresentaties op onze websites. Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende vindbaarheid in de Nederlandse en Duitse zoekmachines en via onze partnerprogramma`s. Uiteraard maken wij volop gebruik van de social media zoals Facebook en Twitter. Ook via de offline marketing scoren we nog steeds goed. Wij verwerken de boekingen en indien nodig voorzien wij de gasten van aanvullende informatie. 

Graag willen wij van Eenhuisjehuren.nl u ondersteunen in de verhuur van uw vakantiehuis. Zodra u aangeeft uw vakantiehuis door ons te willen verhuren maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging. Het is voor beide partijen fijn om te weten met wie we samenwerken.

U zult al snel merken dat het team van Eenhuisjehuren.nl met toewijding en een goede inzet plus een goede regionale kennis er voor zorgt dat er al snel gasten van uw vakantiehuis komen genieten.

Eenhuisjehuren.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Onze werkwijze en gehanteerde voorwaarden worden jaarlijks gecontroleerd op conformiteit met relevante wet en regelgeving en de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org .

Heeft u belangstelling en wenst u meer informatie over een mogelijke verhuursamenwerking met Eenhuisjehuren.nl dan vernemen wij dat graag van u.

Team Eenhuisjehuren.nl Vakantiehuizen

Vakantiehuizen Friesland: info@vakantiefriesland.com Tel: 0514-521273
Vakantiehuizen Gelderland en overige regio's :info@vakantieveluwe.com Tel: 0341-432995