Groepsaccommodatie voor 20 personen in Nunspeet

Groepsaccommodatie voor 20 personen in Nunspeet

Deze groepsaccommodatie wordt gecreëerd door middel van drie aparte chalets (twee zes persoons en één acht persoons). Er is een gezamenlijke ruimte. In totaal zijn er tien slaapkamers (4 x slaapkamer met stapelbed), vier toiletten, drie badkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De zes persoons chalets (keurig ingericht) beschikken over een woonkamer, keuken met een vaatwasser en combimagnetron. Deze chalets hebben drie slaapkamers en een badkamer. Eén van de zes persoons chalets is toegankelijk voor mindervaliden, en is voorzien van een aangepaste badkamer. Het acht persoons chalet beschikt over een woonkamer, keuken compleet met vaatwasser en combimagnetron, vier slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Er is geen TV aanwezig!

Via de buitendeur van het acht persoons chalet komt uit in de gemeenschappelijke ruimte. De gasten van de andere chalets dienen buitenom te lopen om in de gemeenschappelijke ruimte te komen. De gemeenschappelijke ruimte is compleet ingericht. Er is een keuken, eet- en loungegedeelte voor 20 personen, een elektrische tunnelhaard en er zijn infrarood-heaters. De ruimte sluit middels een glazen schuifpui welke bij mooi weer geheel geopend kan worden. 

Op het park
Beleef de Veluwe vanuit Nunspeet! Tijdens een verblijf op dit nieuw aangelegde vakantiepark aan het Veluwemeer beleef je een zorgeloze vakantie. Wandel via het wandelbos direct naar het Veluwemeer, ga kanoën, zwemmen en geniet van het zonnetje op het bijbehorende strand. Je kunt op het park ook een partijtje volleyballen op het veld, tafeltennissen en een balletje trappen in de ruime voetbalkooi. Het animatieteam is voor jong en oud aanwezig tijdens de meivakantie en zomervakantie (15 juli tot en met 24 augustus). Het park beschikt over een wasserette, snackbar (geopend in de periode van de Meivakantie t/m de Herfstvakantie op vrijdag- en zaterdagavond) , een broodjesservice en gratis WI-FI.

De omgeving
Fietsen, wandelen of gewoon even de natuur in tijdens de vakantie? Zoek niet verder! Bereik binnen een korte tijd het Hulshorsterzand, het grootste stuifzandgebied van Europa of ontdek de prachtige Veluwse bossen. Vanuit Nunspeet zijn er talloze fietsroutes, van 20 tot 60 kilometer, langs bijvoorbeeld de bijzondere Kijktuinen. Het pittoreske Elburg en het gezellige centrum en de haven van Harderwijk, zijn ook zeker een bezoek waard. Voor een dagje weg met de allerkleinsten zijn Dolfinarium, Julianatoren en de Apenheul altijd een goed idee.

Op park Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is en aankomst op zondag niet mogelijk is. Op zondag zullen er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.

Het interieur / exterieur van deze chalets kan onderling verschillen.WiFi aanwezig, Let op; geen TV aanwezig. Jeugdgroepen niet toegestaan.

 

 
Huiscode vel607
8.5
Vanaf   € 1.372,40

Exclusief
Schoonmaakkosten € 295,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van 3 nachten
vr 01-11-2024 t/m ma 04-11-2024
Regio Veluwe - Nunspeet
geen huisdieren
wifi aanwezig
20 personen
10 slaapkamers
Deze accommodatie wordt u aangeboden door:
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel607
Uw geselecteerde periode
Gemeenteheffingen
€ 1,45 p.p.p.d. ter plaatse
Bedlinnenpakket
€ 9,50 p.p. ter plaatse
Eindschoonmaak
€ 295,00 ter plaatse
Prijs geldt voor
1 Tot 20 personen
Huisdieren
Niet toegestaan
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Centrale verwarming
Keuken
Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Combimagnetron
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met 2 bedden: 10 Aantal slaapkamers: 10 Maximaal slaapgelegenheden: 20
Badkamer
Wastafel Aantal badkamers: 3 Aantal douches: 3
Bekijk meer faciliteiten
8.5
Datum
prima locatie voor 3 gezinnen heb je toch ook je eigen home.
Algemene indruk
9.0
Comfort
9.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
9.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0
Datum

Slaapkamers zijn wel erg klein. Fijne grote ruimte voor 20 personen.

Algemene indruk
8.0
Comfort
7.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
9.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.