6 persoons vakantiehuis in Nunspeet Veluwe

6 persoons vakantiehuis in Nunspeet Veluwe

Huisnr 1. Deze luxe 6 persoons vakantiehuizen in Nunspeet op de Veluwe liggen op een kleinschalig park. De bungalows liggen op de rand van Nunspeet.

De bungalows kenmerken zich door de ruime raampartij in de woonkamer en de openslaande terrasdeuren. Het is ruim 100 m² groot en geschikt voor 6 personen. De indeling is als volgt: Hal met een toilet, een badkamer met douche en wastafel en de eerste slaapkamer. Deze is voorzien van twee éénpersoonsbedden, twee nachtkastjes en een linnenkast. De ruime woonkamer is voorzien van twee banken, een fauteuil en een tv. De open keuken is compleet ingericht, zo treft u er o.a. een vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaat aan. Ook staat er apart een eettafel met stoelen. In de bijkeuken is, naast opberggelegenheid, het tuinmeubilair opgeslagen. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers elk ingericht met twee éénpersoonsbedden, twee nachtkastjes en een linnenkast. Op de gang is nog extra kastruimte aanwezig. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. De auto is bij de woning te parkeren.

Zowel voor wandelaars als fietsers, watersporters, vissers en natuurliefhebbers zijn er veel mogelijkheden. Bij Hulshorst bijvoorbeeld, één van de vier kernen van de gemeente Nunspeet, ligt het Hulshorsterzand. Dit is het grootste stuifzandgebied van Europa. Hier leeft het zand nog! Tussen het Veluwse bos en de oude Zuiderzeestraatweg liggen de twee hectare grote Kijktuinen. Maar ook zijn er talloze fietsmogelijkheden vanuit Nunspeet. U hebt de keus uit lokale ommetjes van 20 km, dagroutes van 30 tot 60 km en zelfs een fietstocht langs de Veluwse grafheuvels rond Nunspeet. De omgeving rondom Nunspeet is ook een prachtig gebied om wandelend te ontdekken. Vele wandelroutes zijn er hier voor u uitgezet. Ook aan spetterend vermaak heeft u op de Veluwe geen gebrek: zwemmen, varen, surfen, vissen, duiken, het kan in de Veluwse Randmeren of in één van de recreatiegebieden. De attractieaparken welke het dichts bij liggen zijn: het Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn of Walibi World in Biddinghuizen.

Interesse in dit vakantiehuis? Bekijk de beschikbaarheid.

Tips van de eigenaar

Tip: De meeste navigatie systemen sturen u richting Elspeet, en dat is niet de bedoeling.  

Als u via de A 28 komt, neemt u afslag nr: 14. Ga dan richting Nunspeet, links direct na de Shell benzinepomp ( langzaam rijden ) vindt u ons Waldpark.

Huiscode vel212
9.4
Prijs op aanvraag
Regio Veluwe - Nunspeet
1 huisdier
wifi aanwezig
6 personen
3 slaapkamers
Deze accommodatie wordt u aangeboden door:
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel212
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Radio Centrale verwarming Televisie
Keuken
Magnetron Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelkast
Slaapkamer
Linnenkast: 3 Aantal slaapkamers met 2 bedden: 3 Aantal slaapkamers: 3 Maximaal slaapgelegenheden: 6 1 Persoons dekbed: 6
Badkamer
Aparte douche: 1 Wastafel
Bekijk meer faciliteiten
9.4
Datum
Algemene indruk
10.0
Comfort
10.0
Ligging / accommodatie
10.0
Ontvangst
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Schoon / Hygiene
10.0
Datum
Algemene indruk
9.0
Comfort
9.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
10.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Schoon / Hygiene
10.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.