Veluws boerderijtje Op bospark in Ermelo

Veluws boerderijtje in Ermelo op Bospark de Heivlinder (4+2 persoons)

Veluws boerderijtje Op bospark in Ermelo (Veluwe).
Dit rietgedekte Veluwse boerderijtje ligt op Bospark De Heivlinder in Ermelo. U verblijft hier te midden van eeuwenoude bossen en uitgestrekte heidevelden. Ideaal voor een gezin met kinderen, voor actieve senioren en voor een heerlijk weekend weg met vrienden of familie (let op, max 4 volwassenen en 2 kinderen)!. Het is mogelijk uw paard mee te nemen en deze te stallen op de camping (vraag naar de voorwaarden). Overigens staan op het park 25 van deze Veluwse boerderijtjes.

Het huisje
Deze 6-persoons boerderij (maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen) is van alle gemakken voorzien. In de sfeervol ingerichte woonkamer staan comfortabele banken en fauteuils. Een tv, dvd-speler en radio ontbreken niet. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft, inclusief combi-oven, vaatwasser en Nespresso.

Er zijn 3 slaapkamers: Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed, slaapkamer 2 heeft een stapelbed en slaapkamer 3 is een bedstede (1.40 x 2.00 m).De boerderij is van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal zes personen (maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen).

In de badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet.

Bij het huisje ligt een lekker terras, waar u kunt genieten van zon, rust en stilte. En: van de vogels, eekhoorntjes en andere flora en fauna op het park.

Het park
Het park is heerlijk voor oud én jong. Kleine kinderen kunnen spelen met driewielers, kinderfietsjes, bakfietsen en een tractor. Er is een groot speelveld met een speelhuisje met glijbaan, zandbak, schommels, tokkelbaan, speeltreintje en klimtoestel. Rond het speelveld staan bankjes voor vaders en moeders en opa’s en oma’s.

De omgeving
Zoals gezegd: u verblijft hier te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. Vanaf de camping loopt u zó het eeuwenoude Speulderbos en Sprielderbos in. En wat te denken van een stevige wandeling over de Ermelose Heide en het Veluwemeer! Op korte afstand ligt ook Nationaal Park De Hoge Veluwe. Kortom: dit is een heerlijk gebied voor eindeloze wandelingen en fietstochten. Bezoek ook beslist de historische binnenstad van Harderwijk. In de omgeving vindt u diverse attractieparken, zoals het Dolfinarium (Harderwijk), Walibi Holland (Biddinghuizen) en Apenheul, Paleis Het Loo en Julianadorp in Apeldoorn.

Bospark de Heivlinder is een vuurwerkvrijpark. Houdt er wel rekening mee dat het park geen invloed heeft op de omliggende dorpen/wijken. Hier mag wel vuurwerk afgestoken worden, ook carbid schieten is in sommige gebieden toegestaan en kan rondom de parken worden afgestoken.

Boeken?
Wilt u dit Veluws boerderijtje boeken? Bekijk de beschikbaarheid*.

Van dit type huisje (Heivlinder) zijn er in totaal 25 op het park in de verhuur. Zolang de kalender op "groen" staat is er nog een huisje beschikbaar.

Tips van de eigenaar

De huisjes staan midden in de natuur, gelegen naast het grote Speulderbos en de magische heide bij Ermelo. Hier kunt u even heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie of weekend/midweek weg. Hier fluiten de vogels de hele dag, vindt u rust, ruimte en privacy. De luxe accommodaties zijn speels en verdekt opgesteld . Op het park vindt u geen winkeltje, zwembad of animatieteam. Kinderen vermaken zich hier met hutten bouwen, speurtochten en deschitterende natuur. Hier geniet u van het huisje, van elkaar, de omgeving én de prachtige natuur. Als u liefhebber bent van de natuur, het bos, vogels, fietsen, mountainbiken en wandelen komt u hier helemaal aan uw trekken. Er zijn hier vele wandelroutes en fietsroutes, en prachtige heide in de directe omgeving. Het is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Denk hierbij aan diverse kastelen, pittoreske dorpen, goede restaurants, gezellige winkelstraten en diverse amusementsparken. Tevens hebben de accommodaties beschikking over supersnel glasvezelinternet.

Huiscode vel304
8.6
Vanaf   € 243,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van 3 nachten
di 21-05-2024 t/m vr 24-05-2024
Regio Veluwe - Ermelo
2 huisdieren
wifi aanwezig
6 personen
3 slaapkamers
Deze accommodatie wordt u aangeboden door:
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel304
Uw geselecteerde periode
Bedlinnen
€ 12,00 p.p. op factuur
Toeristenbelasting
€ 1,67 p.p.p.d. op factuur
Schoonmaakkosten
Inbegrepen
Gratis digitale leesmap via WAIT app
Inbegrepen
Prijs geldt voor
1 Tot 6 personen
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Satelliet/Kabel TV Radio Centrale verwarming DVD-speler Televisie Kinderstoeltje
Keuken
Magnetron Bakoven Vaatwasser Waterkoker 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 2 Stapelbed: 1 Linnenkast: 2 Aantal slaapkamers: 3 Maximaal slaapgelegenheden: 6 1 Persoons dekbed: 6
Badkamer
Wastafel Douche & Toilet gecombineerd
Bekijk meer faciliteiten
8.6
Datum
gewoon koffiezetapparaat; kleine badkamer , geen stopcontact in de badkamer
Algemene indruk
10.0
Comfort
8.0
Ligging / accommodatie
10.0
Ontvangst
10.0
Prijs / kwaliteit
7.0
Schoon / Hygiene
10.0
Datum
Heerlijk weekend gehad, netjes verzorgd huisje met alles erop en eraan
Algemene indruk
8.0
Comfort
8.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
8.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.