Vakantiewoning Veluwe Emst met sauna

Emst Veluwe luxe wellness huisje met sauna en spa

Luxe vakantiehuis (5 pers) met Finse sauna in Emst (Veluwe).
In dit 5-persoons vakantiehuis in het Veluwse Emst is het heerlijk vakantievieren. De woning biedt veel comfort (Finse sauna!) en is bovendien de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door bossen en over heidevelden en zandverstuivingen van de Veluwe. Heerlijk!

Een privé-oprit voert naar dit sfeervolle vakantiehuis, dat is gelegen bij een boerderij. Het huis heeft een gezellige woonkamer met tv, dvd, cd en radio. De nieuwe, hoogglanswitte keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, Senseo-apparaat, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. De bartafel en zes barkrukken bieden sfeer en gezelligheid.
De ramen van kamer en keuken zijn voorzien van rolgordijnen en rolluiken.
De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. De 4-persoons Finse sauna (met twee relaxfauteuils) bieden een weldadige ontspanning. Twee badlakens en badjassen zijn aanwezig.
Op de begane grond is een ruimte met een stapelbed.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers: 1 ruime slaapkamer met eenpersoonsbed en kinderledikant en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed.

Het hele huis is voorzien van centrale verwarming en dubbelglas. Draadloos internet aanwezig. In het huis staat een wasmachine. Gratis kinderstoel, kinderbed en kinderbad.

Buiten is het heerlijk genieten op het eigen terras en op de zon- en speelweide met twee ligstoelen met kussens. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht over de weilanden. Voor de kinderen zijn een zandbak, schommel, skelter, bolderkar en trampoline aanwezig.

Omgeving: natuur, cultuur en recreatie
De omgeving van Emst biedt alles voor een prachtige korte of lange vakantie. Het huisje ligt in een schitterend natuurgebied met veel loslopend wild. U kunt hier naar hartenlust fietsen en wandelen. In Apeldoorn kunt u naar Paleis Het Loo, De Apenheul of Julianatoren. Op korte afstand vindt u bovendien Walibi Holland (Biddinghuizen) en Dolfinarium (Harderwijk). En wat te denken van het Nederlands Politiemuseum, het Nederlands Artilleriemuseum, Museumboerderij Hagedoorns Plaatse en De kinderboerderij en speeltuin De Koperen Ezel. Voor waterrecreatie kunt u terecht bij Zandenplas, Veluwemeer, Strand Horst en waterskicentrum Kievitsveld. Bezoek de historische plaatsen Hattem, Elburg, Zwolle, Deventer en Harderwijk. En in Apeldoorn kunt u heerlijk shoppen.

Boeken?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om dit huisje te boeken? Bekijk de beschikbaarheid.

Bekijk alle vakantiehuizen in Emst: Vakantiehuizen Emst

Tips van de eigenaar

In het dorp Epe zijn veel eetgelegenheden. Van snackbar, steakhouse tot zeer luxe restaurants.

Zeer mooi natuurgebied. Diverse wandel- en fietsroutes liggen voor u klaar in de vakantiewoning.

Voor de kinderen zijn er veel recreatieve uitjes: Julianatoren, Apenheul, Ezelboerderij De Koperen Ezel, Heggies Speelschuur, Nederlands bakkerijmuseum, zwembaden, en  nog veel meer.

Voor de ouderen is Paleis Het Loo een aanrader, evenals museumboerdeij Hagedoorns Plaatse, Apenheul, kasteel De Cannenburgh, waterskicentrum Burnsidecablepark en natuurlijk De Veluwse Bron.

Dan zijn er nog de gezellige plaatsen in de nabije omgeving die een bezoek meer dan waard zijn: Elburg, Vierhouten, Hattem, Deventer, Apeldoorn en Zwolle.

Maar wilt u van de natuur genieten en de mooiste plekjes van Nederland zien, dan bent u hier aan het juiste adres: De Renderklippen, De Tongerense Heide, Het Wisselse Veen en de prachtig bossen en heidevelden van het Kroondomein zijn de mooiste plekjes van Nederland.

Huiscode Vel042
8.9
Vanaf   € 685,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van Midweek
ma 04-11-2024 t/m vr 08-11-2024
Regio Veluwe - Emst
1 huisdier
wifi aanwezig
5 personen
2 slaapkamers
Deze accommodatie wordt u aangeboden door:
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode Vel042
Uw geselecteerde periode
Sauna
Inbegrepen
Borg
€ 100,00 p.b. ter plaatse
Schoonmaakkosten
Inbegrepen
Toeristenbelasting
€ 1,25 p.p.p.d. op factuur
Prijs geldt voor
1 Tot 5 personen
Huisdieren (max 1)
€ 25,00
Kinderstoel
Optioneel
Kinderbed
Optioneel
Bedlinnen
€ 10,00 p.p.p.b.
Hand- en badlinnen
€ 10,00 p.p.p.b.
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Satelliet/Kabel TV Radio Spelletjes Centrale verwarming Televisie Hi-fi stereo toren CD speler Boeken Kinderstoeltje Flatscreen Afmeting woonkamer: 25
Keuken
Bakoven Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelkast Koelvries combinatie Senseo Combimagnetron Citruspers
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 2 Aantal kinderbedjes: 1 Stapelbed: 1 Linnenkast: 2 Aantal slaapkamers: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 6 1 Persoons dekbed: 6 Afmeting hoofdslaapkamer: 18 Boxspring bedden: 2
Badkamer
Föhn Wastafel Handdoeken Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1 Afmeting badkamer: 5
Bekijk meer faciliteiten
8.9
Datum
Algemene indruk
8.0
Comfort
8.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0
Datum

Gezellig huisje, niks mis mee alleen de kleine slaapkamer is wel erg klein,

Algemene indruk
7.0
Comfort
7.0
Ligging / accommodatie
8.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.