Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Waddenzee
Utrecht
Achterhoek
Zuidoost-Friesland
Limburg
Veluwe
IJsselmeerkust
Drenthe
Friese Meren
Lauwersmeer
Overijssel
Friesland
Noord Holland
Flevoland
Gelderland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Vakantiehuizen in Drenthe
Sorteer
Laagste prijs
Hoogste prijs
9.5
€ 550,-
8 persoons vakantiehuis in Norg
Deze royale vrijstaande woning is gebouwd in 2011. beneden i... lees meer
Drenthe - Norg
  • 8
  • 4
  • 1
Meer info
9.4
€ 550,-
8 persoons vakantiehuis in Norg Drenthe
Dit luxe vakantiehuis beschikt over een mooie woonkamer met ... lees meer
Drenthe - Norg
  • 8
  • 4
  • 1
Meer info
8.1
€ 493,-
Luxe 6 persoons vakantiehuis in Norg met sauna!!
Luxe vakantiehuis (6 pers.) in norg – mét sauna... lees meer
Drenthe - Norg
  • 6
  • 3
Meer info

Vakantiehuizen in Drenthe

Vele leuke vakantiehuizen in Drenthe boekt u bij Eenhuisjehuren.nl

Vakantie in Drenthe

Drenthe is een hele mooie provincie met prachtige vakantiebestemmingen in Nederland. Een weekendje weg in eigen land kan heel goed in Drenthe! Drenthe is geschikt voor elk seizoen. Met name in de Meivakantie en in de Zomervakantie is het er goed toeven. Eenhuisjehuren.nl biedt u hele mooie vakantiehuizen aan in Drenthe. Als u op vakantie bent in Drenhte kunt u bijvoobeeld genieten van al het natuurschoon dat Drenthe heeft te bieden. Heerlijke wandelingen in een van de vele bossen of er even lekker tussenuit op de fiets. Drenthe is erg geschikt voor een fietsvakantie, Drenthe beschikt namelijk over heel veel prachtige fietsroutes. Een heerlijke wandelvakantie is net zo goed mogelijk in Drenthe. Wat dacht u van de legendarische hunnebedden in Drenthe? Een bezoekje aan een van de 52 hunnebedden zijn natuurlijk onmisbaar als u op vakantie bent in Drenthe. Naast de populaire Hunnebedden heeft Drenthe enorm veel andere natuur gebieden waar uw vakantie helemaal tot zijn recht komt.

Vakantieactiviteiten in Drenthe

Drenthe is een hele geschikte vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Boek een prachtig vakantiehuisje rondom of in Emmen. Dan kunt u bijvoorbeeld heerlijk met de familie naar dierenpark Emmen. Dierenpark Emmen heeft de schitterende vlindertuin die u natuurlijk gezien moet hebben. Waarna u heerlijk een hapje kunt gaan eten in een van de vele restaurants die Emmen te bieden heeft. Behalve Emmen kent de provincie Drenthe vele leuken dorpen en steden. Zoals Meppel; Meppel heeft een hele bijzondere binnenstad met grachten, pleinen en pakhuizen. Maar ook: Hoogeveen, Coevorden en Assen. In deze steden kunt u zowel heerlijk shoppen als naar musea, lekker uit eten, fietsen of wandelen. Ook heeft Drenthe prachtige pittoreske dorpjes zoals Ruinen. Waar bijvoorbeeld de historische Mariakerk en het klooster te bezichtigen zijn. Drenthe heeft veel culturele en historische bezienswaardigheden, van kamp Westerbork tot aan het kasteel van Coevorden en het standbeeld van Berend Botje dat is te bezichtigen in Zuidlaren. Behalve dat Drenthe enorm veel te bieden heeft voor een actieve vakantie, zijn er ook talloos veel mogelijkheden om even lekker de rust op te zoeken of om heerlijk op een vakantiepark te genieten met uw familie. Drenthe kent ongeloofelijk mooie naturparken. Zoals Veenland, Geopark de Hondsrug of Drents- Friese wold. Drents- Friese wold is erg bijzonder. Dat is namelijk het grootste aaneengelsloten natuurpark van Nederland. Dit natuurpark is fantastisch om te verkennen, zowel wandelend als op de fiets. Kortom: Ook Drenthe mag niet worden vergeten als u op vakantie wilt in eigen land.

Met eenhuisjehuren.nl naar Drenthe.

Elk vakantiehuis in ons aanbod zijn particuliere vakantiehuizen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Ook kunnen wij u verzekeren dat de vakantiehuizen allemaal uitstekend worden beheerd en onderhouden door hun eigenaar. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw vakantie beginnen.