Luxe safarichalet voor 4 personen op park in Voorthuizen Veluwe

Luxe safarichalet voor 4 personen op park in Voorthuizen Veluwe

Safarichalet voor 4 personen in Voorthuizen
Ervaar het ultieme kampeergevoel, maar dan met de luxe van thuis. In dit luxe safarichalet, een combinatie van een chalet en safaritent, kun je met vier personen verblijven. De kinderen hebben daarnaast de optie om buiten te overnachten in de kindersafaritent (niet geïsoleerd). Hoe leuk is dat? Het vakantiehuis is te vinden op recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen. Op een steenworp afstand vind je de prachtige natuur van de Veluwe met uitgestrekte heidevelden en bossen. Voor een actieve vakantie met het hele gezin ben je hier dan ook aan het juiste adres.

De omgeving
Vanuit Voorthuizen kun je de Veluwe op allerlei manieren ontdekken. Natuurlijk zijn er de eindeloze fiets- en wandelroutes, maar in de omgeving zijn nog meer uitstapjes te maken. Om een dag te winkelen raden we Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk aan. Voor een uitje met het hele gezin zijn Koningin Julianatoren, Paleis het Loo, de Apenheul, Nationaal park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium en Dierenpark Amersfoort altijd een goed idee.

Te doen op het park
Recreatiepark De Boshoek is geliefd bij jong en oud. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mei t/m september) staat er een leuk animatieteam klaar voor alle kinderen. Schuif aan tafel voor een hapje eten in het restaurant of ga de strijd aan op de bowlingbaan. Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Neem dan een duik in het buitenbad. Per 2021 wordt er zelfs een kinderboerderij geopend. Leuk voor alle leeftijden. 

Het safarichalet
Kamperen, maar dan zonder gedoe. Dat is het grootste pluspunt van een verblijf in dit luxe safarichalet, waar je zowel in de winter als zomer kunt overnachten. Dankzij de geïsoleerde wanden van hout, zit je er hier ook op koude dagen warmpjes bij. Het chalet heeft dezelfde luxe als thuis: een eigen badkamer, een keuken, eethoek en twee slaapkamers. Ook honden zijn hier welkom.

Verder beschikt het safarichalet over:
- Woonruimte met eethoek, televisie en cv
- Keuken met volledig inventaris, zoals een vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie
- Twee slaapruimtes: een stapelbed op de begane grond en twee eenpersoonsbedden in de kleine loft op de eerste verdieping
- Buiten bevindt zich nog een kindersafaritent (niet geïsoleerd) met twee eenpersoonsbedden (niet beschikbaar in de herfstvakantie t/m medio maart)
- Badkamer met douche, wastafel en toilet
- Veranda met houten meubilair

Belangrijke informatie
Roken is in deze accommodatie niet toegestaan. Het safarichalet bevindt zich op het autovrije bungalowgedeelte van het park. Minimale leeftijd huurders 21 jaar.

Huiscode VEL721
Vanaf   € 81,60

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van 2 nachten
wo 24-04-2024 t/m vr 26-04-2024
Regio Veluwe - Voorthuizen
1 huisdier
wifi aanwezig
4 personen
2 slaapkamers
Deze accommodatie wordt u aangeboden door:
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode VEL721
Uw geselecteerde periode
Servicekosten
€ 81,00 op factuur
Prijs geldt voor
1 Tot 4 personen
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Centrale verwarming Televisie
Keuken
Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie Combimagnetron
Slaapkamer
Stapelbed: 1 Aantal slaapkamers met 2 bedden: 1 Aantal slaapkamers: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 4 Extra info: Buiten bevindt zich nog een kindersafaritent (niet geïsoleerd) met twee eenpersoonsbedden. Let op: niet beschikbaar na de herfstvakantie t/m medio maart.
Badkamer
Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1
Bekijk meer faciliteiten

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.