Uw huis verhuren

Bent u eigenaar van een leuk vakantiehuis en u wilt graag de bezettingsgraad van uw vakantiewoning verhogen dan helpen wij u daar graag mee. Wij van Team Eenhuisjehuren.nl houden ons al geruime tijd (sinds 1999) bezig met de professionele verhuur van particuliere vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken in Nederland. Geniet u graag zelf van uw vakantiehuis, maar vindt u het jammer dat uw huis vaak leeg staat? Heeft u geen tijd of zin in een actieve promotie van uw vakantiehuis en ook geen zin de administratieve rompslomp hiervan ?


Neem contact op

Wij als boekingskantoor bieden u een persoonlijke webpagina waar u alle boekingen van uw huis kunt bekijken. U kunt via uw persoonlijk login codes de beschikbaarheid altijd actueel behouden. U bepaald zelf wanneer wij uw woning kunnen verhuren. Eigen gebruik of eigen gasten is uiteraard zonder kosten. Ook heeft u toegang om zelf de Last-Minute kortingen, faciliteitenlijst, Tips Huiseigenaar en de foto’s te beheren.site.

Wij verzorgen de huispresentaties op onze websites. Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende vindbaarheid in de Nederlandse en Duitse zoekmachines en via onze partnerprogramma`s. Uiteraard maken wij volop gebruik van de social media zoals Facebook en Twitter. Ook via de offline marketing scoren we nog steeds goed. Wij verwerken de boekingen en indien nodig voorzien wij de gasten van aanvullende informatie.

Heeft u belangstelling en wilt u graag uw vakantiehuis verhuren aan derden? Bij Eenhuisjehuren.nl bent u aan het juiste adres. Wenst u meer informatie en verdere details over het verhuren van uw vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over een eventuele samenwerking.

Team Eenhuisjehuren.nl
Huisjes op de Veluwe:  info@vakantieveluwe.com  0341-432995

Bent u de eigenaar van een mooie vakantiewoning en heeft u de intentie om deze te verhuren? Wij van Eenhuisjehuren.nl helpen u graag op weg! Wij kunnen er voor zorgen dat uw vakantiehuis goed verhuurd wordt en daar hoeft u zelf niets aan te doen.