Beoordelingen van een vakantiehuis

Als u een vakantie boekt wilt u graag vooraf weten of u op een fjine plek terecht komt. Tot het eind van de vorige eeuw vroeg je aan je buren, familie of vrienden om de beste vakantietips. Tegenwoordig raadpleegt u het internet. Van vrijwel iedere locatie en accommodatie over de hele wereld zijn online beoordelingen van andere vakantiegangers beschikbaar.

Ook wij van eenhuisjehuren.nl verzamelen beoordelingen van onze huurders om die aan u te kunnen laten zien. Iedere vakantieganger die via onze site een huis boekt, krijgt na afloop van de vakantie een mailtje. Hierin vragen wij om aan de hand van een aantal vaste vragen een beoordeling over het vakantiehuis op onze site achter te laten. Op eenhuisjeshuren.nl zijn inmiddels de meeste vakantiehuizen door 10 of meer vakantiegangers beoordeeld.

Omdat zoveel van onze gasten de moeite nemen een beoordeling achter te laten, krijgen onze website bezoekers en mooi beeld van de kwaliteit van de vakantiehuizen in de verschillende regio’s.

Vakantiehuizen met hoge beoordelingen

We zijn er erg trots op dat het grootste deel van onze huizen gemiddeld een rapportcijfers 8 of hoger krijgt. Maar een aantal huizen wordt zo goed beoordeeld, die stellen we graag even apart aa u voor.

1 Luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek
Gemiddelde waardering een 9,1
Deze boerderij met eigen sauna ligt in een bosrijke omgeving. Het huis heeft 5 slaapkamers en is smaakvol ingericht.

2 Knus vakantiehuis in Hindeloopen 
Gemiddelde waardering een 9,3
Dit luxe 4 persoons huisjes ligt aan de oude binnenhaven van Hindeloopen. De woning is smaakvol en modern ingericht en vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over het IJsselmeer.

3 Chalet Koolmees op de Veluwe 
Gemiddelde waardering een 9,4
Prachtig gelegen op de heide bij Vierhouten. Dit chalet voor 4 personen is gezellig en modern ingericht en heeft o.a. een gashaard en wifi.