Bijzondere vakantiehuizen

Als je op zoek bent naar een gezellig vakantiehuis om met elkaar een paar fijne dagen door te brengen kun je op eenhuisjehuren.nl kiezen uit tientallen fijne vakantiehuizen.

Wat dacht je van een mooie vrijstaand huis in Friesland of een gezellig boerderijte op de Veluwe? Of zoek je een vakantiehuis aan het water of een vakantiehuis waar ook je huisdier welkom is? Op onze website heb je snel het huis van je dromen gevonden.

Extreme vakantiehuizen

Maar er zijn mensen die liever een extreem vakantiehuis zoeken. Wij zetten een paar van de meest bijzondere vakantiehuizen ter wereld op een rijtje:

Het grootste vakantiehuis ter wereld
Wat dacht je van vakantie in een Italiaans paleis in Toscane? Dit huis (zie foto) heeft 115 slaapkamers en 100 badkamers en staat op 630 hectare grond. Het huis zou op dit moment te koop staan voor zo’n 30 miljoen euro, maar de makelaar houdt de exacte locatie nogal geheim…

Duurste vakantieappartement ter wereld
De Royal Penhouse Suite in het Hotel President Wilson in Zwitserland kost $ 52.000 per nacht. Je hebt dan wel de hele bovenste verdieping van het hotel, uitzicht over het meer van Geneve, een eigen zwembad en een personal assistent.

Koninklijk vakantiehuis
Wil jij vakantievieren op een plek waar je ook leden van het Britse Koninklijk huis kunt tegenkomen? Huur dan een vakantiehuis op het het Sandringham country estate van koninging Elisabeth. Op het landgoed zijn – naast het hoofdgebouw Sandringham house – diverse bijgebouwen als vakantiehuis te huur. Rond de huizen lopen zo’n 1000 herten vrij rond. En met een beetje gelukt kom je ook de Engelse koningin of William en Kate tegen.