Breng de winter door in een vakantiehuisje op de Veluwe

Sneeuw, vorst en flink de kachel aan. Dat klinkt als de winter! In onze fijne vakantiehuizen op de Veluwe geniet je van al het moois dat de winter te bieden heeft. Denk daarbij aan prachtige landschappen, luxe en comfort in je vakantiehuis en vooral: heel veel rust. 

Het grootste voordeel van het huren van een vakantiehuisje in de winter is de rust. De winter is de tijd van binnen zijn, veel drukke feestdagen en sociale verplichtingen. Vergeet de drukte en kom tot rust in één van onze vakantiehuisjes midden in de natuur. Ook de natuur komt in de winter tot rust. Het heeft iets magisch om in pure stilte een lange wandeling te maken op de prachtige Veluwe of te fietsen door een leuke stad, zoals Harderwijk, Apeldoorn of Ermelo. 

Het comfort van een vakantiehuis in de winter

Comfortabele bedden, een prima badkamer en een goed uitgeruste keuken. Ook in de winter kom je in onze vakantiehuisjes niets te kort. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Met een beetje geluk huur je een vakantiehuis met bijzondere extra’s, zoals een privé sauna of spa. Niets is fijner om na een wandeling in de winterkou, op te warmen in warm water of te ontspannen in de sauna. 

Een vakantiehuis in winterse sferen

De winter is ook de tijd van warme chocolademelk, lekker eten en gezelligheid. In onze vakantiehuizen ervaar je het gevoel van thuis. Al onze huisjes hebben een smaakvolle en complete inrichting, zijn ruim of knus van opzet en beschikken over alle luxe en comfortabele gemakken. Een midweek met zijn tweetjes in een luxe appartement, een gezellig weekend met vrienden in een groepshuis of een lange vakantie met het hele gezin in een vrijstaand vakantiehuis? De keuze is aan jou! Ontdek de mogelijkheden en boek een vakantiehuisje in de winter.

Klik hier voor al onze vakantiehuizen