De leukste vakantiehuizen met Hemelvaart

Ben jij toe aan een minivakantie? Je bent niet de enige! Veel Nederlanders kiezen ervoor om tijdens het Hemelvaartweekend een paar dagen weg te gaan. Friesland is de perfecte plek om even tot rust te komen.

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens Hemelvaart er even lekker tussenuit te gaan. En waar kan dat beter dan in de waterrijkste provincie van ons land? Friesland telt niet alleen talloze meren, je vindt er ook prachtige bosgebieden, eindeloze fiets- en wandelroutes en niet onbelangrijk: de Waddeneilanden! Friesland is dé plek om na een lange stressvolle tijd weer even helemaal te ontspannen. Maar welk vakantiehuis kies je? De keuze is reuze, dus om die reden hebben we het je een beetje makkelijker gemaakt. We presteren onze top 3 leukste vakantiehuizen met Hemelvaart.

1. Knus vakantiehuis in Goingarijp

Dit leuke knusse vakantiehuis voor vier personen is gelegen op het kleinschalige bungalowpark Garijp in het Friese Goingarijp. Het vakantiehuis heeft een prachtige ligging aan de haven van het park! Goingarijp is een klein dorp tussen Joure en Terherne. Het ligt mooi centraal in het Friese merengebied. Naast de watersport is Goingarijp ook een mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten over bijvoorbeeld de zomerdijk rondom het Sneekermeer.

2. Vrijstaande vakantiewoning in Grou

Nabij het centrum van het gezellige watersportdorp Grou staat deze vrijstaande vakantiewoning op een aangenaam familiepark. Het vakantiehuis is voor zes personen beschikbaar en van alle gemakken voorzien. Voor vaarliefhebbers is deze plek een aanrader. Er is een mogelijkheid om je eigen boot mee te brengen, of er eentje te huren op het park. Heerlijk om uren te dobberen op het water!

3. Chalet met uitzicht over het water

Dit prachtige chalet voor vier personen is direct gelegen aan het water op een prachtig waterpark in Akkrum. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Ook zijn er openslaande deuren naar de veranda waar je optimaal kunt genieten van de luxe loungeset en een prachtig uitzicht.