De voordelen van een vakantiehuisje tijdens de feestdagen

Sinterklaas is nog niet vertrokken of de kerstboom staat alweer in de woonkamer. Het perfecte kerstdiner, familiebezoekjes, het mooiste cadeau; elk jaar weer hebben velen last van decemberstress. Reden genoeg om er dit jaar tussenuit te gaan. Breng de feestdagen door in één van onze vakantiehuisjes en geniet van rust, ruimte en natuur.

Hoe fijn is het om niets te moeten en even helemaal tot rust te komen. Kerst vieren kan toch overal? Of je er nu samen tussenuit wilt of met het hele gezin, in onze sfeervolle vakantiehuisjes worden de feestdagen écht een feestje.

Geniet midden in de natuur
In onze vakantiehuisjes op de Veluwe en in het prachtige Friesland, ben je verzekerd van een knusse, gezellige kerst. Bijna al onze huisjes bevinden zich midden in de natuur. Ideaal dus om een frisse neus te halen, romantische wandeling te maken of de omgeving te verkennen op de fiets. Niet alleen heeft de natuur iets magisch tijdens de feestdagen, tijd in de natuur doorbrengen is ook hartstikke gezond. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving stress vermindert en je creatiever maakt. Zo kun je er na de feestdagen weer vol tegenaan.

Bezoek steden in kerstsfeer
Niets is zo fijn als het kijken naar fonkelende lichtjes onder het genot van een warme chocolademelk op een verwarmd terras. In december zijn veel steden op hun mooist. Ideaal dus om je verblijf in een vakantiehuisje te combineren met het bezoeken van een gezellige stad. Verblijf je op de Veluwe? Ga er dan zeker op uit in Apeldoorn, Harderwijk of Hattem. In Friesland zijn Leeuwarden, Sneek en Sloten een aanrader. Ook handig als je nog last-minute wilt kerstshoppen.

Een vakantiehuisje van alle gemakken voorzien
Na het boeken van een weekend naar een van de mooiste gebieden die Nederland rijk is, kan de voorpret al beginnen. Even uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maken de feestdagen een stuk prettiger. In onze vakantiehuisjes kun je rekenen op luxe, ruimte en comfort. Of je nu op zoek bent naar een luxe huisje met sauna of een vakantiehuisje aan het water. Met het gezin, een groep vrienden of met zijn tweeën. Onze huisjes zijn altijd van alle gemakken voorzien.