Dit waren de populairste vakantiehuisjes in Friesland in 2020

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is het tijd om terug te blikken. Welke vakantiehuisjes in Friesland werden in 2020 het meest geboekt? Dit is onze top drie.

Onze gasten genoten ook in 2020 weer massaal in één van onze vele vakantiehuizen in Friesland. Van groepsaccommodaties, huisdiervriendelijke vakantiehuisjes tot huisjes voor vier personen. Maar welke vakantiehuizen waren het meest populair? Laat je verrassen door onze top drie.

1. Bungalow voor 8 personen in Hindeloopen

Deze schitterende bungalow in Friesland voor acht personen was zeer populair afgelopen jaar. En zelfs voor 2021 is dit vakantiehuis al meerdere keren geboekt. Onze gasten roemen dit vakantiehuis vanwege de unieke locatie, het schitterende uitzicht en het feit dat ook alles binnen tip top in orde is. De positieve reviews bewijzen dit.

2. Vakantiehuis voor 4 personen in Stavoren

Vanuit dit vakantiehuis voor vier personen in Stavoren geniet je van een schitterend uitzicht over het water. Dat wisten wij al, maar ook onze gasten hebben dit opgemerkt. Dit vakantiehuis is afgelopen jaar dan ook vele keren geboekt. Het unieke aan dit vakantiehuis is, is dat het direct aan het water ligt en in het centrum van het idyllische havenstadje Stavoren. De ligging is dus ideaal. 

3. Vakantiehuis voor 6 personen in Bant

Ook dit vakantiehuis in Bant viel in 2020 goed in de smaak. De ligging is natuurlijk uniek: aan het water, midden in het land en op enkele kilometers van het Friese Lemmer. Dit vakantiehuis was dan ook vooral populair bij liefhebbers van wandelen, fietsen en gezinnen. De mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes of mooie wandelingen en fietstochten, zijn hier namelijk eindeloos. 

Benieuwd naar al onze vakantiehuizen in Friesland? Klik hier