Dit zijn onze 3 mooiste groepsaccommodaties op de Veluwe

Als je op pad gaat met een grote groep vrienden of de hele familie, wil je natuurlijk met het hele gezelschap verblijven in één huis. Goed nieuws: bij ons vind je talloze groepsaccommodaties waarbij dat gewoon mogelijk is. Kun je niet kiezen? Dit zijn onze drie mooiste groepsaccommodaties op de Veluwe.

Een geschikte groepsaccommodatie op de Veluwe vinden, is niet altijd even makkelijk. Dat heeft natuurlijk te maken met hoe groot de groep is. Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor acht personen, tien personen of zelfs zestien personen? Dan is het aanbod niet altijd heel divers. Gelukkig is dat bij ons wel zo! Bij Eenhuisjehuren.nl kun je kiezen uit tientallen vakantiehuizen die geschikt zijn voor grote groepen vrienden of de hele familie. Benieuwd wat onze mooiste groepsaccommodaties zijn? We hebben er drie op een rij gezet. 

1. Luxe familiehuis voor 16 personen

Deze luxe familieboerderij voor zestien personen op de Veluwe is in één woord: schitterend. Wat een plaatje! Het vakantiehuis is te vinden in een schitterende omgeving vlakbij Ermelo. De boerderij is authentiek, modern, gezellig ingericht en beschikt over allerlei luxe extra’s. Het heeft een prachtige en grote tuin met een heerlijk terras, een infraroodsauna en een hele gezellige woonkamer. Met zestien personen zul je hier een onvergetelijke vakantie vieren.

2. Vakantieboerderij voor 8 personen

Nog zo’n plaatje! Deze stijlvolle en luxe vakantieboerderij op de Veluwe is bijzonder sfeervol. Door de eikenhouten balken, boerendeuren, het rietgedekt dak en de leistenen drempels ademt de boerderij een authentieke sfeer. Met acht personen kun je hier heerlijk verblijven. Als je van wellness houdt, zit je hier zeker goed. In het vakantiehuis is namelijk een sauna en stoomcabine te vinden. Ideaal om lekker tot rust te komen.

3. Vakantievilla met sauna, hottub en tennisbaan

Zoek je een vakantiehuis waarbij echt alles aanwezig is? Dan is deze vakantievilla voor zeven personen precies wat je zoekt. De villa is te vinden in een natuurrijke omgeving in Oldebroek. Maar om je te vermaken, hoef je de deur niet eens uit. Er is een sauna, hottub, trampoline én tennisbaan. De villa is ontzettend populair bij onze gasten, dus wacht niet te lang met boeken als er een periode vrij is.

Meer groepsaccommodaties? Klik hier