Een boshuisje huren

Vakantie… dat betekent rust, genieten van niks doen. Lekker uitslapen, niemand die je vertelt wat je moet doen. Daar hoort een rustgevende omgeving bij. Een huisje in het bos dus!

Vakantie in de natuur

Stelt u zich eens voor. U wordt wakker in je vakantiehuis en door het openstaande raam hoort u de zachte wind door de bomen. Vogels zingen en krekels doen dapper mee. U staat rustig op om op het terras van uw huisje in het bos van een kopje koffie in de zon te genieten.

Na het lezen van een krantje besluit u om een heerlijke ochtendwandeling door de natuur te gaan maken. Deze start zo ongeveer voor de deur van uw vakantiehuis. ’s Middags gaat u nog even relaxen rond het huis, misschien een potje badminton met de kinderen.

Konijnen als buren

’s Avonds gaat u naar een barbecueplek bij het bosmeertje een paar honderd meter verderop. Hier geniet u deze avond van een heerlijke grilavond terwijl de zon langzaam ondergaat. Terug in het huisje neemt u vast de dag van morgen door. Plotseling verschijnen er een paar konijntjes op het veld tegenover uw huis…

Is dit het soort vakantie waar u aan toe bent. Kijk dan snel rond bij de boshuisjes van eenhuisjehuren.nl Deze vakantiehuizen zijn voor u geselecteerd op hun ligging in de natuur. Genieten van uw vrijheid in een huisje in het bos!