Een huisje huren in Flevoland

Wist u dat Flevoland de grootste polder van Nederland is? Flevoland werd in januari 1986 toegevoegd als nieuwste provincie van ons land. Waar eerst alleen water was, vindt u nu prachtige natuur en veel bezienswaardigheden. Op verschillende locaties kunt u ook meer leren over de unieke geschiedenis van dit stuk Nederland.

Als u een huisje huurt in Flevoland zult u zich niet snel vervelen. Flevoland heeft heerlijke fietspaden, veel cultuur en prachtige stranden aan de randmeren van het IJsselmeer. En als u onderweg bent in Flevoland, let dan eens op de drie meter hoge, wit-blauwe palen met een rood scheepje erop die her en der in het land staan. Dit zijn de ruim 450 plekken waar scheepswrakken zijn gevonden. Flevoland is namelijk het grootste wrakkenkerkhof ter wereld!

Zeker doen in Flevoland

Tijdens een vakantie vanuit een huisje in Flevoland kunt u van alles ondernemen. We geven u onze top drie van zaken die u zeker moet doen in Flevoland

1 Oostvaardersplassen bezoeken
Filmer, regisseur en Ecoloog Ruben Smit is bekend geworden bekend geworden met zijn natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis’ over het gebied de Oostvaardersplassen in Flevoland. U kunt het gebied ook zelf ontdekken vanuit het buitencentrum aan de Kitsweg in Lelystad. Misschien spot u wel een zee arend!

2 Fashion Outlet
Fans van shoppen en mooie merken moeten zeker naar Batavia Stad komen. Hier vindt u meer dan 100 winkels met 250 internationale fashion merken. U krijgt in de verschillende outlet stores kortingen oplopend tot wel 70%. Natuurlijk kunt u ook genieten van een gezellig kopje koffie of een lekkere lunch.

3 Schokland bezoeken
Schokland was ooit een drukbevolkt eiland in de Zuiderzee waar men leefde van handel en visserij. Het is nu een bijzondere plek vol natuur, cultuur en historie. Er zijn ruim 160 archeologische vindplaatsen en talloze monumenten. Schokland is het eerste Nederlandse monument dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Huis huren in Flevoland

Wilt u dit nieuwste stuk van Nederland ontdekken? Huur dan een vakantiehuis in Flevoland. Geniet van ruimte en vele bezienswaardigheden in Flevoland.