Een huisje huren in het bos

Vakantie… dat betekent even helemaal niks hoeven. Opstaan wanneer u dat wilt, lekker uit eten, echt even tijd voor elkaar. Een vakantie in een vakantiehuisje in het bos is dan ideaal. U bepaalt uw eigen ritme en geniet van elk moment. Maar waar moet dat huisje staan?

Een huisje in het bos

Voor de meeste vakantiegangers is een huisje in de natuur de ideale manier om aan de drukte van alledag te ontsnappen. Opstaan in een huis, de tuindeuren opendoen en dan direct de heide op - of het bos in te lopen. Genieten van de geluiden van vogels en de ruisende bladeren.

Bos en heide

Ook in ons eigen land is gelukkig nog volop te genieten van de natuur. De Veluwe is misschien het bekendste natuurgebied van Nederland, maar in ons land zijn honderden natuurgebieden vol bos, heide, moerassen, zandvlaktes, meanderende rivieren, herten, zwijnen, vossen en bijzondere vogels.

Geniet van de Nederlandse natuur van de heuvels in het zuiden van Limburg tot de heerlijke Friese meren en van de bosrijke Achterhoek tot de duinen aan de Noordzee kust.

Boek uw vakantiehuis in de natuur

Bij eenhuisjehuren.nl kiest u uit tientallen vakantiehuizen in de natuur in alle soorten en maten. Van luxe villa’s, comfortabele appartementen tot gezellige chalets. Kies uit grote of kleine vakantiehuizen in een bosrijke omgeving.