Een huisje huren in Midden Limburg

Zoekt u een leuk vakantieverblijf in Limburg? Wel eens aan Midden Limburg geacht? Midden Limburg ligt centraal in de provincie Limburg aan weerszijden van de Maas. De twee belangrijkste gemeenten in Midden Limburg zijn Weert en Roermond. Midden Midden Limburg is gemoedelijk en verrassend waterrijk. U kunt er heerlijk fietsen door het groen, mooie dorpjes ontdekken of zelfs een uistapje naar België of Duitsland maken. Die liggen op een steenworp afstand. U zult ook verrast zijn door de uitstekende watersportmogelijkheden van de Maasplasssen.

Zeker doen in Midden Limburg

Als u een vakantiehuis huurt in Midden Limburg kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Tijdens een verblijf in Midden Limburg kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Midden Limburg in een vakantiewoning verblijft.

1 Shoppen in Roermond
Het Designer Outlet Roermond biedt mode en lifestyle in ruim 200 shops. U vindt hier meer dan 200 internationale designermerken. U krijgt kortingen oplopen tot wel 80% op de reguliere winkelprijs.
Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar geopend.

2 Asperges eten
Wie aan Limburg denkt, denk aan asperges. In het midden en noorden van de provincie worden volop asperges verbouwd. Geniet in de locale horeca van het ‘’witte goud’’ of neem een kijkje op een aspergeboerderij en koop uw eigen verse maaltje. Heerlijk met ham, botersaus en ei!

3 Dagje Maasplassen
De Maasplassen bij Roermond zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. U kunt hier heerlijk aan de oever in het zonnetje een boek lezen of u huurt een kano of sloep. Er worden op de Maasplassen ook rondvaarten georganiseerd.

Kies een vakantiehuis in Midden Limburg

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Midden Limburg selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Midden Limburg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.