Een huisje huren op de Veluwe

De Veluwe is het meest populaire vakantiegebied van ons land en dankt haar naam aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. 

De Hoge Veluwe is, net als het Kröller Müller Museum, het resultaat van verzamelwoede. Het echtpaar Kröller Müller verzamelde net zolang woeste grond op de Veluwe tot ze een aaneengesloten natuurgebied bezaten. Daartoe werd in 1914 zelfs de openbare weg van Otterlo naar Hoenderlo aangekocht. De 5500 hectare bos, moerasland, heide en zandverstuivingen vormen nu samen het grootste natuurreservaat van Nederland.

Een huisje huren in de natuur van de Veluwe

Zoveel natuur bij elkaar, dat trekt bezoekers. In een land waar we vooral in grote en middelgrote steden bij elkaar wonen, willen we in onze vrije tijd graag de natuur in. De Veluwe is in ons land dan ook de belangrijkste bestemming voor binnenlandse vakanties. We vinden het heerlijk om te fietsen en te wandelen. We huren voor onze vakantie vooral vakantiehuisjes op de Veluwe. Heerlijk vanaf het terras van uw eigen huis genieten van de geuren en geluiden van de natuur om u heen.

Echte natuur ontdekken

Het park is een ware schatkamer van klein en groot wild, bijzondere vogels, vlinders, insecten, planten en paddenstoelen. Met een beetje geluk komt u tijdens wandelingen in de vroege ochtend of begin van de avond een hert of wild zwijn tegen.

Mooie vakantiehuizen op de Veluwe

Wilt u een huisje huren op de Veluwe? Bij eenhuisjehuren.nl kiest u uit de mooiste vakantiehuizen op de Veluwe. Het zijn vrijwel allemaal vrijstaande huizen, in de natuur gelegen. Geniet van rust en ruimte vanuit een vakantiehuis van eenhuisjehuren.nl