Een huisje huren op een park in Friesland

Een vakantiehuis huren op een vakantiepark heeft een flink aantal voordelen. Voor veel gezinnen is de belangrijkste reden om een huisje op een bungalowpark of vakantiepark te huren, de wetenschap dat er andere gezinnen in de buurt vakantie vieren.

Voor kinderen is het heerlijk om tijdens de vakantiedagen lekker met leeftijdsgenootjes op te trekken en de omgeving te verkennen. Op een park is meestal geen autoverkeer of zijn er strenge regels voor het gebruiken van de auto op het park. Zo weet u zeker dat uw jonge kinderen heerlijk kunnen spelen, rondrennen en fietsen. En komt u eindelijk toe aan het lezen van dat heerlijk boek of gewoon even lekker onderuit in een tuinstoel genieten van de zon!

Vakantiehuis aan het water

De vakantieparken in Friesland hebben nog een extra voordeel. De huizen op deze parken zijn gebouwd om verkocht te worden aan particuliere eigenaren. De locatie van een huis is daarbij doorslaggevend.

Veel huizen op Friese bungalowparken liggen dan ook direct aan het water. Dat betekent heerlijk zwemmen en ravotten rond het water. Misschien een bootje huren om de omgeving vanaf het water te verkennen?

Huizen met eigen aanlegsteiger

De luxere huizen op de Friese vakantieparken hebben zelfs een eigen aanlegsteiger. Dat betekent ’s morgens opstaan en de dag beginnen met een frisse duik vanuit uw eigen tuin. Hoe lekker kan vakantie zijn.

Kies uw huisje op een Fries vakantiepark

We hebben alle vakantiehuizen op parken aan het water in Friesland voor u op een rij gezet. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Stavoren zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet. Kijk snel naar onze vakantiehuizen op parken in Friesland.