Een particulier huisje huren op de Veluwe

We houden in ons land van vakantiehuizen. In geen enkel ander Europees land gaat de bevolking zo vaak en graag een paar dagen weg in een vakantiehuisje. 

Nederland telt volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek bijna 1220 vakantiehuis terreinen. Dit zijn terreinen waar tenminste vijf vakantiehuizen bij elkaar staan. Dat zijn soms parken waar allerlei voorzieningen zoals zwembaden, horeca en sporthallen zijn, maar ook parken waar niet eens een receptie is. Op al deze terreinen staan meer dan 35 duizend vakantiehuizen te huur. Veel van deze huizen zijn de laatste jaren neergezet en zijn van hoge kwaliteit.

In het gebied rond Nationaal Park De Hoge Veluwe staan de meeste vakantiehuizen. Op en rond de Veluwe vindt u meer dan 200 vakantiehuis terreinen.

Vakantiehuis van een particulier huren

Ook opvallend in de cijfers van het CBS; we huren graag een vakantiehuis van een particulier. Maar liefst 10% van alle vakanties die we als Nederlanders in eigen land ondernemen, brengen we door in een vakantiehuis van een particulier.

Wij van eenhuisjehuren.nl kunnen ons voorstellen dat er drie belangrijke redenen zijn om een huisje van een particuliere eigenaar op de Veluwe te huren

1. Compleet ingericht
Een vakantiehuis van een particulier is completer ingericht dan een gemiddeld huisje van een bungalowpark
2. Betaalbaar
Een vakantiehuis van een particulier huren betekent betaalbaar huren. U betaalt niet de kosten voor het beheren.
3. Mooiste plek
Particuliere eigenaren kijken bij de aanschaf van een vakantiehuis natuurlijk vooral naar de locatie. Een vakantiehuis van een particulier op de Veluwe staat op de mooiste plekken!

Mooie vakantiehuizen op de Veluwe

Bij eenhuisjehuren.nl kiest u uit tientallen particuliere vakantiehuizen op de Veluwe. Het zijn vrijwel allemaal vrijstaande huizen, in de natuur gelegen. Geniet van rust en ruimte vanuit een vakantiehuis van eenhuisjehuren.nl