Een schoon vakantiehuis huren

Als u op vakantie gaat in een vakantiehuis kiest u uw huis op basis van de ligging en de prijs. Natuurlijk zijn daarnaast de indeling van het huis, het aantal slaapkamers en de voorzieningen in het huis van groot belang, maar uit verschillende onderzoeken blijkt dat online beoordelingen bij een accommodatie in meer dan 90% van de gevallen worden gelezen en een grote rol spelen in de keuze om wel of niet te boeken.

Bij eenhuisjehuren.nl verhuren we mooie vakantiehuizen met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Alle huizen zijn door ons persoonlijk bezocht en we hebben regelmatig contact met alle huiseigenaren.

Beoordelingen bij vakantiehuizen

We realiseren ons dat u daarnaast veel belang hecht aan het oordeel van gasten die eerder een vakantiehuis bij ons hebben gehuurd. We laten dan ook bij vrijwel alle huizen de ‘’rapportcijfers’’ van huurders zien. Zo kunt u zien hoe uw favoriete huis scoort op het gebied van Schoonmaak, Ligging, Comfort, Prijs/kwaliteitverhouding, Ontvangst en de Algemene indruk.

Schoon vakantiehuis is voorwaarde

Als u op vakantie gaat wilt u in een schoon vakantiehuis terecht komen. En dat is meer dan een huis waar de stofzuiger doorheen is gegaan. Uw wilt geen stof onder de bedden en verwarmingen, schone keukenapparatuur en een brandschoon sanitair. Ook de tuinmeubels en –kussens moeten schoon zijn.

Bij onze contacten met de vakantiehuis eigenaren benadrukken we het belang van een uitstekende schoonmaak. We zijn er dan ook trots op dat de rapportcijfers voor schoonmaak van onze huizen hoog zijn. Regelmatig komen we zelfs tegen dat gasten een 10 voor de schoonmaak geven!

We wensen u alvast een zorgeloze vakantie in een van onze vakantiehuizen!