Een vakantiehuis gratis regelen

Albert Klein Haneveld uit Monnickendam en Stefan Egberts uit Amsterdam kwamen onlangs in het nieuws met een bijzonder verhaal. Door te ruilen zijn ze in het bezit gekomen van een vakantie appartement in Duitsland.

Twee jaar geleden konden de heren gratis een konijn afhalen bij iemand die er niet weer voor wilde zorgen. Daarmee begon voor hen het idee om op basis van dit konijn miljonair te worden… door te ruilen. Het konijn werd geruild voor een halogeenoven die ze weer ruilden voor een dakpannenlift. De lift werd ingeruild voor een week werk van twee timmermannen. Daarvoor werden twee exclusieve optreden van The Kik gevonden.

Exclusief kunstwerk

Daarna ging het hard voor de ruilende mannen, want de optredens konden worden omgezet in een waardevol kunstwerk. Dat bleek geruild te kunnen worden voor een zeldzame Rolls Royce en via een wellness arrangement voor 150 personen (!) kwamen de heren in bezit van…. een vakantieappartement in Zuid Duitsland. Albert en Stefan zeggen ook dit appartement te willen ruilen!

Wilt u geen twee jaar wachten en nu alvast genieten van een mooie vakantiewoning in Nederland, Spanje, Duitsland of Tsjechië? Dan kunt u terecht op eenhuisjehuren.nl voor keuze uit meer dan 350 prachtige vakantiehuizen!