Een vakantiehuis kopen: dit zijn de voordelen

Een tweede huis, vlak om de hoek, waar je het hele jaar door zelf vakantie kunt vieren of het nog aantrekkelijker kunt maken door het te verhuren. Dat klinkt als muziek in de oren. Investeren in een vakantiehuis wordt steeds populairder. Maar waarom? Wij zetten de voordelen op een rij.

1. Het hele jaar door vakantie vieren
Een tweede huis, wie wil dat nou niet? Een fijne plek waar je naartoe gaat om écht te ontspannen in vakantiesfeer met de luxe van thuis. Geen enkel weekend hoef je je te vervelen, want jouw vakantiehuis is de ideale uitvalbasis waar je keer op keer optimaal kunt genieten. De leukste weekendjes weg hoeven niet veel te kosten. En is het vakantie? Geen stress, want jij pakt je koffers en bent binnen een mum van tijd op je bestemming.

2. Geld verdienen aan je vakantiehuis
Het fijne van een eigen vakantiehuis is dat je het kunt verhuren. Een vakantiehuis kan een goede investering zijn omdat je er zelf een leuk bedrag aan over kunt houden. Het is goed mogelijk om een mooi rendement te behalen. Bovendien maak je anderen blij met een fijne vakantie. Zo sla je twee vliegen in één klap.

3. Een schoon, net en fijn huis van alle gemakken voorzien
We kennen allemaal de nadelen van het boeken van een vakantiehuis waar je niet eerder bent geweest. De bedden zijn te hard, in alle hoeken en kieren ligt stof en er ontbreekt van alles. Dit zijn zaken waar je met je eigen vakantiehuis nooit meer last van zult hebben. Jij bepaalt welke fijne meubels je wilt, hoe groot de televisie moet zijn en op welke bedden er geslapen wordt. Kortom: jij bepaalt de inrichting en het comfort. Je kunt het zo comfortabel mogelijk maken om er jouw ideale vakantiehuis van te maken.

4. Een vakantiehuis op een prachtige plek
Een groot pluspunt is dat de meeste recreatiewoningen zich bevinden op vakantieparken op unieke locaties. Dat maakt een vakantie in eigen land nog aantrekkelijker. Eenhuisjehuren.nl heeft twee bijzondere vakantiewoningen te koop staan. Ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Een vakantiehuis op de Veluwe
Gelegen in de bossen met veel privacy en ruimte, staat dit unieke vakantiehuis voor twee personen te koop in Emst. Op zoek naar rust? Gevonden! De Veluwe is hier letterlijk je achtertuin. Het huis heeft een eigen parkeerplek, openslaande deuren naar de bostuin, badkamer met douchecabine met jet-stream. Er is één slaapkamer met een tweepersoons boxspingbed. Slaap lekker! De keuken is van alle gemakken voorzien: koelkast, magnetron, waterkoker, vriezer, koffiezetter, combimagnetron en keukengerei. In de knusse woonkamer is het goed vertoeven op de fijne bank. Er is een flatscreen tv aanwezig. In de gezellig eethoek ga je aan tafel.

Een vakantiehuis in Friesland
Droom je juist van het hele jaar door vakantie vieren in het prachtige Friesland? Dan kan deze vakantiewoning jouw nieuwe thuis worden. Dit nette huis voor vier personen is te vinden in het Friese Tzummarum en heeft een woonoppervlakte (twee verdiepingen) van 67 m2. Compleet met badkamer met douche en ligbad, twee slaapkamers op de bovenverdieping, een woonkamer met fijne open keuken, zithoek met tv en een eethoek. Ontdek de prachtige tuin mét terras en meubelen. Het nabij gelegen Franeker, de havenstad Harlingen of de Friese hoofdstad Leeuwarden zijn zeker een bezoekje waard. En hoe bijzonder is het dat de Waddenzee om de hoek is? Allebei de vakantiewoningen zijn door de unieke ligging, complete inrichting en de ruimte aantrekkelijk om te verhuren en hebben het pluspunt dat er een mooi rendement uit te behalen is.