Geen zin in decemberstress? Vier de feestdagen op de Veluwe

Voor je het weet is het alweer Kerst en Oud en Nieuw. Dit jaar geen zin in decemberstress? Vier de feestdagen dan in een vakantiehuis op de Veluwe en geniet van de rust, ruimte en de natuur. 

Niets moeten en even helemaal tot rust komen. Dat klinkt goed, niet? Doe het dit jaar eens helemaal anders en vier Kerst of Oud en Nieuw in één van onze vakantiehuizen op de Veluwe. Dat kan met het hele gezin, met z’n tweeën of zelfs met de hele familie. Als je toch nog twijfelt, lees dan vooral even verder. 

Harderwijk, Apeldoorn en Elburg in kerstsfeer

In december zijn veel steden en dorpen op hun mooist. Ook de sfeer is meestal extra gezellig. Denk aan de fonkelende lichtjes, kerstversiering en knusse straatjes. Daar word iedereen vrolijk van. Je kunt je verblijf in een vakantiehuis op de Veluwe daarom goed combineren met het bezoeken van een stad of dorp in de buurt. Harderwijk, Apeldoorn en Elburg zijn zeker een bezoek waard. 

Wandelen en fietsen op de Veluwe

Binnen blijven mag, maar het voordeel van onze vakantiehuizen op de Veluwe is dat je binnen een mum van tijd in het bos staat. Ideaal om een frisse neus te halen, lange wandeling te maken of een sportief rondje te fietsen. De natuur heeft bovendien iets magisch in december. 

Verblijf in een compleet ingericht vakantiehuis

Ga je zelf kokkerellen of ga je liever uit eten tijdens de feestdagen? De keuze is aan jou. In onze vakantiehuizen kun je rekenen op luxe, ruimte, privacy en comfort. De keuken is altijd compleet ingericht en de woonkamer gezellig. En ondanks dat je gewoon in Nederland bent, voelt het echt als vakantie. Even weg uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maken de feestdagen echt een stuk feestelijker. 

Kies uit ruim 200 vakantiehuizen