Huisje huren in de Kerstvakantie

Heeft u al plannen voor de komende feestdagen? Wat denkt u ervan om met vrienden en familie een vakantiehuis te huren? Zo’n knus huis in een bosrijke omgeving met een gezellige open haard is de garantie voor gezellige feestdagen.

Kerst vol gezelligheid


Het kerstfeest vier je met iedereen die je lief is. Samen het huis en de boom versieren, gezellig samen koken en snoepen van alle kerstlekkernijen. Een vakantie met kerst met zijn allen regel je gewoon via eenhuisjehuren.nl We hebben veel vrijstaande huizen in een natuurrijjke omgeving en een flink aantal grote huizen waar je al je familie en vrienden mee naar toe kunt nemen!

Tips voor een vakantiehuis met kerst

Onze tips voor een vakantiehuis tijdens de kerst
1. Villa aan het water (6 personen) 
In Woudsend staan deze luxe vrijstaande villa’s voor 6 personen. Het huis ligt direct aan het water. Er zijn 3 slaapkamers, gratis wifi en in de ruime woonkamer is een gezellige sfeerhaard.

2. Luxe villa op golfresort Harderwold (8 personen) 
Vlakbij Harderwijk en de Veluwe ligt deze luxe villa op een terrein, direct naast een 18-holes golfbaan. De luxe villa heeft een zeer grote woonkamer en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers.

3. Appartement in de zon (2 personen) 
Bent u met zijn tweetjes en heeft u geen zin in een witte kerst? Kies dan voor dit stijlvolle moderne appartement op 200 meter van het strand in Calpe (Spanje). U beschikt over gratis wifi en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van een naastgelegen hotel. Hier is zelfs een overdekt zwembad.

4. Groot huis in Friesland (10 personen) 
Deze statige boerderij uit 1910 is verbouwd tot een riant vakantiehuis voor 10 personen. U beschikt over 2 woonkamers, 5 slaapkamers en een enorme verdieping die u als recreatieruimte kunt gebruiken.

5. Vakantiehuis op een wijngaard bij Deventer (6 personen) 
Dit sfeervolle vakantiehuis ligt op een terrein met een eigen wijngaard en een geitenboerderij. Op de boerderij wordt ambachtelijke boerenkaas gemaakt. Op enkele autominuten ligt de hanzestad Deventer.