Huisje huren in de zomervakantie in Overijssel

Gaat u een huisje huren in Overijssel? U heeft groot gelijk! Overijssel is een provincie met prachtige natuurgebieden en fraaie oude plaatsjes. Het landschap van Overijssel is bovendien opvallend. In het oosten liggen fraaie heuvelruggen, terwijl in het westen waterrijke natuurgebieden te vinden zijn.

Overijssel heeft meer dan een miljoen inwoners en een oppervlakte van 3420 vierkante kilometer. De hoofstad is de oude Hanzestad Zwolle. De provincie bestaat uit twee gebieden met sterk verschillende karakters. Ten oosten van de Sallandse Heuvelrug ligt Twente. De rest van Overijssel igt ten westen. Er bestaat een sterk verschil in dialect tussen de twee gebieden en ook hebben de gebieden eigen culturele tradities. Bovendien is Twente overwegend katholiek, terwijl de rest van Overijssel vooral protestants is.

Genieten in Overijssel

Als u in de zomer in Overijssel bent, hoeft u zich tijdens uw vakantie geen moment te vervelen. Wij zetten onze tip drie voor leuke uitjes in de zomer in Overijssel op een rij

Zeker doen in Overijssel

Attractie- en familiepark Slagharen
Dit park is gevestigd in het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel. Slagharen ligt centraal tussen de steden Hardenberg en Ommen. Op het park vindt u meer dan 30 attracties en shows en kunt u een duik nemen in het zwembad van waterpark Aqua Mexicana!

Avonturenpark Hellendoorn
Dit park biedt ruim 30 attracties en shows voor de hele familie. Geniet van de wildwaterbanen, de achtbanen of ga lekker achterover zitten en samen genieten van de familieshow van Kareltje & Jasmijn? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur.

Shoppen in Zwolle of Kampen
Deze historische steden hebben een prachtig centrum boordevol gezellige horeca en talloze winkeltjes.

Kies uw vakantiehuis in Overijsel

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning voor de zomervakantie in Overijssel selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.