Last minute naar Friesland in de meivakantie

Eindelijk! De kinderen hebben meivakantie en het is tijd om weer op adem te komen na een hectische tijd. Reden genoeg om er dit jaar tussenuit te gaan, gewoon in eigen land. Breng de meivakantie door in één van onze vakantiehuisjes in Friesland en geniet van rust, ruimte en natuur.

De meivakantie is elk jaar weer een populaire vakantie om er even tussenuit te gaan. De officiële datum van de meivakantie 2019 is van vrijdag 26 april tot en met zondag 5 mei. Ben je benieuwd welke vakantiehuizen in Friesland nog beschikbaar zijn? Kijk dan snel hier.

Geniet midden in de natuur
In onze vakantiehuisjes in het prachtige Friesland, ben je verzekerd van een knusse, gezellige vakantie. Bijna al onze huisjes bevinden zich midden in de natuur. Ideaal dus om een frisse neus te halen, mooie wandeling te maken of de omgeving te verkennen op de fiets. Niet alleen heeft de natuur iets magisch deze tijd van het jaar, tijd in de natuur doorbrengen is ook hartstikke gezond. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving stress vermindert en je creatiever maakt. Zo kun je er snel weer tegenaan.

Bezoek de leukste steden
Ga shoppen in de leukste winkelstraatjes van Leeuwarden, Sneek of Drachten en sluit je dag af met een lekker drankje op het terras. De meivakantie is ideaal om nieuwe steden te ontdekken en de tijd daarvoor te nemen. Voor kinderen is er genoeg in de omgeving te doen. Breng een bezoek aan Kameleondorp Terherne, Aquazoo Friesland of maak de hele dag plezier in Sybrandy’s Ontspanningspark.

Een vakantiehuisje van alle gemakken voorzien
Na het boeken van een paar dagen weg naar een van de mooiste gebieden die Nederland rijk is, kan de voorpret al beginnen. Even uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maakt de vakantie een stuk prettiger. Onze vakantiehuizen staan garant voor luxe, ruimte en comfort. Of je nu op zoek bent naar een luxe huisje met sauna of een vakantiehuisje aan het water. Met het gezin, een groep vrienden of met zijn tweeën. Onze huisjes zijn altijd van alle gemakken voorzien.