Luxe vakantiehuis aan de Nederlandse kust

Callantsoog is een badplaats aan de Noord-Hollandse kust, tussen Alkmaar en Den Helder. Rond het gezellige dorpsplein zijn een groot aantal gezellige cafés, terrasjes, restaurants en winkeltjes. Het strand van Callantsoog staat bekend als het mooiste van Nederland en wordt door slechts 1 duinenrij gescheiden van het gezellige centrum van de badplaats.

Gratis parkeren in Callantsoog

Een van de weinige plekken aan de Nederlandse kust waar je nog gratis kunt parkeren is Callantsoog. Direct rond het centrum liggen een aantal grote, gratis parkeerterreinen. Zelfs op drukke zomerdagen is hier voldoende ruimte om te parkeren. Op het plein midden in het centrum hoeft u ook niet te betalen, maar mag u – met de parkeerschijf zichtbaar op het dashboard – niet meer dan 2 uur blijven staan.

Veel te doen in Callantsoog

Het hele jaar door – maar vooral in de zomer- worden er in Callantsoog gezellige evenementen georganiseerd. De grote supermarkt in het dorp is letterlijk 365 dagen per jaar geopend. Op het strand zijn een viertal gezellige strandpaviljoens waar u welkom bent voor een hapje of een drankje.

Genieten in de omgeving

Vanuit Callantsoog kunt u prima uitstapjes maken naar mooie oude steden als Alkmaar en Schagen. Of breng een bezoek aan de marinestad Den Helder. Even ten zuiden van Callantsoog ligt het natuurgebied Het Zwanenwater. In dit duingebied liggen 2 grote zoetwatermeren zodat hier bijzondere vogels en planten voorkomen.

Vakantiehuis in Callantsoog huren

Op een kleinschalig villapark aan de rand van Callantsoog verhuren we een luxe, rietgedekte vakantievilla. De prachtige inrichting in oudhollandse stijl in combinatie met de grote tuin en de comfortabele inrichting maken dit een prima bestemming voor een vakantie aan het strand!
Tussen Callantsoog en Sint Maartenszee ligt in de duinen het unieke natuurgebied het Zwanenwater. Hier broeden voor bijzondere weide en moerasvogels.