Luxe groepsaccommodatie Flevoland

Bent u op zoek naar een originele bestemming met familie, vrienden of collea’s? Wel eens aan Flevoland gedacht? De jongste van de twaalf Nederlandse provincies en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. Deze delen zijn allemaal ontstaan door de drooglegging van de voormalige Zuiderzee. Tussen 1939 en 1968 zijn de verschillende polders droog gelegd en in 1986 werd besloten tot de oprichting van de provincie Flevoland. De hele provincie ligt gemiddeld 5 meter onder zeeniveau.

Luxe groepshuizen in Flevoland

Bij eenhuisjehuren.nl verhuren we een aantal grote vakantiehuizen op Buitenplaats Horsterwold, net buiten Zeewolde. De luxe huizen zijn geschikt voor 8 tot 12 personen en zijn fraai ingericht. De inrichting is van hoge kwaliteit. Denk aan een keuken met een combi-oven en vaatwasser. De huizen voor 12 personen hebben 6 slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor een grotere groep of 2 gezinnen.

Zeker doen in de buurt van Zeewolde

In Flevoland worden een groot aantal evenementen georganiseerd zodat u zich niet hoeft te vervelen? Of wat dacht u van een bezoek aan Bataviastad, de grootste outlet shop ervaring van Nederland. Maar er is nog veel meer te doen in Flevoland. We geven u graag twee tips voor leuke uitstapjes in de buurt van Zeewolde

1.Wandelen in het bos
Aan de rand van Zeewolde en dichtbij de villa’s van het park Horsterwold, beheert Natuurmonumenten een uniek moerasachtige bosterrein: Het Hulkesteinsebos. Het is een gebied van zo’n 1000 hectare en ontleent zijn naam aan Kasteel "Hulckesteyn" dat hier lang geleden in de omgeving moet hebben gestaan. In dit bos zijn een aantal wandelroutes uitgezet met een lengte van van 1,4 tot 5 km. Het bos grenst aan het randmeer zodat u er ook enkele kilometers strand vindt.

2. Bier proeven in Dronten
Praght is een ambachtelijke brouwerij in Donten. Hier worden heerlijke biersoorten gebrouwen zoals Praght Pilsner, Praght Extra Stout, Praght Tripel en Praght Pionier. U kunt de brouwerij bezoeken Kom met collega’s, vrienden of anderen bier proeven of brouwen. Dat is het ideale bedrijfsuitje en het is uitermate geschikt voor teambuilding. Maak kennis met Praghtbier door het bekijken van de hele brouwerij, met uitleg van de brouwmeester. Voor groepen vanaf 8 personen op doordeweekse dagen bespreken tussen 10:00 en 14:30 uur. Prijs in overleg te bepalen, afhankelijk van tijdstip en consumpties.
Meer informatie