Met kinderen naar de Veluwe

Als u op zoek bent naar een fijne vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen in Nederland is een vakantiehuisje op de Veluwe een prima idee. Een vakantie op de Veluwe betekent namelijk heerlijk buiten zijn in het bos. Voor de meeste kinderen is er niets fijner dan lekker rennen in het groenen, in bomen klimmen en spelen met andere kinderen in de natuur.

Maar de Veluwe heeft nog veel meer te bieden voor een vakantie met kinderen. U vindt in dit groene stuk van Nederland dierenparken, speeltuinen en veel attracties.

Wij zetten onze drie beste tips voor een uitje met kinderen op een rij

Zeker doen op de Veluwe met kinderen

1 Struinen op het Kootwijkerzand
Deze zandverstuiving bij het dorpje Kootwijk is de grootste van Europa. Eigenlijk is het een mega-zandbak, dus misschien is het een goed idee om emmers en schepjes mee te nemen? Je voelt je in dit bizarre landschap alsof je midden in de Sahara staat. Er zijn mooie wandelingen door het gebied. Vooral de oranje wandeling is leuk voor kinderen.

2 Apenheul
De Apenheul in Apeldoorn is een uniek dierenpark. Meer dan 35 apensoorten leven hier in een vrije, natuurlijke omgeving. Nergens zijn er hekken. De grote apen zoals de De bonobo's, orang oetans en gorilla's leven op eilanden. Andere apensoorten lopen gewoon tussen de bezoekers door. Heel bijzonder!

3 Koningin Julianatoren
Ook in Apeldoorn ligt een heerlijk pretpark voor de kinderen van 2 tot 12 jaar. Koningin Julianatoren is een gezellig, overzichtelijk en veilig pretpark. Er zijn dan meer dan 60 attracties en leuke shows om van te genieten met het hele gezin.

Huur een vakantiehuis op de Veluwe

Krijgt u al zin om lekker met de kinderen een paar dagen naar de Veluwe op vakantie te gaan. Huur dan een gezellig vakantiehuisje op de Veluwe. Op onze site vindt u tientallen vakantiehuizen op de Veluwe. Vrijwel al onze huizen zijn beoordeeld door vakantiegangers die er eerder zijn geweest. Door beschrijving en de foto’s te bekijken én de reviews te lezen weet u zeker of een huis echt bij u past.