Met meerdere gezinnen een huisje huren

Uit onderzoek blijkt telkens weer dat we heel graag met niet-gezinsleden een vakantie doorbrengen. De gezelligheid is het belangrijkste argument. Lekker bijkletsen met familie, vrienden of buren. Samen een kopje koffie drinken, erop uit naar een attractiepark of stadje en ’s avonds gezellig met elkaar eten of barbecueën.

Voor veel gezinnen met kinderen is ook het idee dat er speelkameraadjes voor de kinderen mee op vakantie gaan, een belangrijk argument. Ook blijken korte vakanties ideaal om opa en oma mee te nemen.

Privacy is belangrijk

Hoewel we graag met elkaar op vakantie gaan is privacy voor veel mensen erg belangrijk op vakantie. We willen ons ook op vakantie kunnen afzonderen om lekker een boek te lezen of even rustig naar een muziekje te luisteren. Ook bepalen we – zelfs als we met anderen op vakantie zijn – graag zelf het ritme van onze vakantiedag. Hoe laat we opstaan, hoe laat we eten… allemaal zaken waarin we juist op vakantie graag zelf keuzes maken.

Vakantie in een vakantiehuis

Een vakantiehuis is het ideale onderkomen als u met meerdere gezinnen op vakantie wilt gaan maar wel uw privacy en eigen vakantieritme wilt behouden. In het programma van eenhuisjehuren.nl vindt u verschillende plekken waar u twee of meerdere huizen bij elkaar kunt huren. Daarbij gaat het vaak om kleinschalige parkjes waar ook gemeenschappelijke faciliteiten zoals een receptie, een sportveld of een speeltuin te vinden zijn.

Vakantiehuizen bij elkaar

Een paar voorbeelden van parkjes waar u meerdere huizen bij elkaar kunt huren:

Chalets op vakantiepark Giethoorn
Comfortabele lodges op een park in het centrum van Giethoorn. Gelegen aan een prachtig meer op dit autovrije park. Een aantal huizen heeft een eigen elektrische boot.
Bekijk de lodges op Vakantiepark Giethoorn 

Luxe huizen op Waterpark in Koudum
Aan de rand van het Friese Koudum liggen de vrijstaande huizen op het waterpark Galamadammen. De huizen liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger
Bekijk de vrijstaande huizen op Waterpark Galamadammen 

Luxe appartement aan het Veluwemeer
Wilt u met twee gezinnen genieten van een vakantie aan het Veluwemeer? Kies dan voor deze luxe appartementen op een resort met o.a. een eigen binnenzwembad.
Bekijk de appartementen aan het Veluwemeer