Met Pinksteren naar de Veluwe? Deze vakantiehuizen zijn beschikbaar

Met Pinksteren kiezen veel Nederlanders ervoor om een lang weekend weg te gaan. Een goed idee, want je profiteert natuurlijk van een extra vrije dag. Wil jij last minute nog weg? Dat kan! Deze vakantiehuizen op de Veluwe zijn nog beschikbaar.

Pinksteren valt in 2022 op zondag 5 en maandag 6 juni. Het is het ideale moment voor een kleine vakantie. De weersvoorspellingen zijn vaak gunstig en de zomervakantie lijkt nog ver weg. Veel van onze gasten hebben hun favoriete vakantiehuis op de Veluwe al geboekt, maar een aantal zijn nog beschikbaar. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

1. Tiny house voor 2 personen in Uddel

Wil je een romantisch weekend weg met z’n tweetjes? Dit knusse en sfeervolle tiny house in Uddel is daar perfect voor. Het geheim van een tiny house is dat het zo compact en slim mogelijk is gebouwd en ingericht. Geniet van veel privacy, een vrij uitzicht en de Veluwe als achtertuin. Fijn weekend!

2. Veluws boerderijtje in Ermelo

Dit leuke vakantiehuis in Ermelo is geliefd bij jong en oud. Je overnacht hier namelijk in een sfeervol boerderijtje dat plek biedt voor vier volwassenen en twee kinderen. Perfect voor een lang weekend weg met het hele gezin. Een leuk detail: de bedstee. Het is het favoriete slaapverblijf voor velen. De omgeving van dit vakantiehuis is schitterend, dus neem zeker de fietsen of wandelschoenen mee. 

3. Safaritent voor 6 personen in Voorthuizen

Een safaritent is natuurlijk geen vakantiehuis, maar daar heeft het wel veel van weg. Het is het ideale verblijf voor wie van kamperen houdt, maar dan luxe en zonder gedoe. Je slaapt in een echte tent, maar wel met alle comfort van deze tijd. Er zijn twee slaapcabines, een compleet ingerichte keuken en eigen sanitair. Er is zelfs een vaatwasser aanwezig! Wat wil je nog meer?

Meer vakantiehuizen met Pinksteren