Nieuw in ons aanbod: 3 unieke vakantiehuizen op de Veluwe

Goed nieuws: ons aanbod vakantiehuizen op de Veluwe is weer een beetje groter geworden. Vanaf nu kun je kiezen uit nóg meer vakantiehuizen. Nieuwsgierig geworden? We lichten drie nieuwe, unieke vakantiehuizen uit.

Ons aanbod vakantiehuizen op de Veluwe blijft groeien. Onze gasten kunnen inmiddels uit meer dan tweehonderd vakantiehuizen op de Veluwe kiezen. Denk daarbij aan groepsaccommodaties, vakantiehuizen voor twee personen, huisdiervriendelijke vakantiehuizen en zelfs vakantiehuizen aan het water. De keuze is dus reuze. Onlangs zijn er weer nieuwe vakantiehuizen toegevoegd aan het aanbod op de Veluwe. We lichten er drie uit.

1. Luxe vakantiehuis op bospark in Ermelo

Word wakker met het geluid tsjilpende vogels, ritselende eekhoorns en ruik de geur van het bos. Boek een verblijf in dit luxe vakantiehuis in Ermelo voor vier personen en wees verzekerd van een zorgeloze vakantie. Adem goed in en uit. Nergens is de lucht schoner en frisser dan hier. Heerlijk!

2. Vakantiehuis voor 8 personen op vakantiepark in Nunspeet

Zoek je een fijn vakantiehuis voor twee gezinnen? Gevonden! Dit luxe en sfeervolle, ingerichte vakantiehuis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Met maximaal acht personen kun je hier heerlijk een lang weekend, midweek of langer dan een week doorbrengen. Het vakantiehuis is te vinden op vakantiepark Familiehuis Nunspeet, midden op de Veluwe. Een perfecte locatie voor een zorgeloze vakantie. 

3. Kindvriendelijke bungalow voor 7 personen op vakantiepark in Voorthuizen

Uniek in ons aanbod: een bungalow die speciaal gericht is op kinderen. In deze bungalow zal het jou, je kinderen en eventueel zelfs de baby aan niets ontbreken. Er is namelijk een speel-, kinder- én babykamer. Ideaal dus! Vakantie vieren met het hele gezin was nog nooit zo leuk.

Klik hier voor al onze vakantiehuizen