Op vakantie naar Azië? 3x tips!

Op vakantie naar Azië? 3x tips!
Azië is een groot en divers continent, waar je op veel verschillende plekken terecht kunt voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu van strand, natuur of steden houdt: in Azië vind je het allemaal! Maar welke bestemmingen zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens een vakantie naar Azië? Hieronder vind je inspiratie voor een aantal prachtige bestemmingen in Azië voor een onvergetelijke vakantie!

Bali, Indonesië
Bali is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het continent Azië. En dat is zeker niet voor niets! In Bali kun je terecht voor een heerlijk relaxte vakantie. Bali kun je makkelijk bereiken met het vliegtuig. Boek hier uw vlucht met KLM voor een relaxte reis. Je kunt er genieten aan het strand, op avontuur gaan in de natuur of lekker gaan surfen op het water. Uiteraard kun je op Bali ook kennismaken met de Balinese cultuur en verschillende tempels ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de tempels Tanah Lot, Uluwatu en Besakih. Verder kan een bezoekje aan de prachtige rijstterassen in Ubud natuurlijk ook niet ontbreken. Als je van apen houdt, kun je in Ubud ook het Monkey Forest bezoeken. Bij de plekken Kuta, Seminyak en Jimbaran kun je aan het strand liggen, gaan snorkelen of gaan surfen. Je merkt het, er is genoeg te beleven en te zien op het eiland Bali!

Thailand
Thailand is ook een populaire bestemming onder vele toeristen. Thailand is erg divers; je kunt er zowel genieten van een stedentrip, een strandvakantie en een avontuurlijke vakantie in de natuur. Er is voor iedereen wel wat te beleven in het land. Thailand is makkelijk bereikbaar met het vliegtuig en je landt meestal in de hoofdstad Bangkok. Hier kun je je prima een aantal dagen vermaken. Bezoek bijvoorbeeld de tempels Wat Phra Kaew, Wat Pho en Wat Arun. Wil je graag de prachtige natuur van Thailand verkennen? Dan kun je doorreizen naar het noorden. Reis bijvoorbeeld naar Chiang Mai en Pai, waar je kunt genieten van bergen, jungles, watervallen en nog veel meer. Ben jij meer een strandliefhebber? Dan kun je beter naar het zuiden van Thailand reizen. Geniet op de eilanden Koh Tao, Koh Samui of Koh Lipe van een heerlijke strandvakantie. Kortom, ook Thailand kun je overwegen voor als je op vakantie naar Azië wilt!

Japan
Als je naar Japan gaat is de kans groot dat je in de hoofdstad Tokyo land. Het is zeker de moeite waard om hier een aantal dagen te blijven. Je kunt hier onder andere genieten van de moderne architectuur, winkels en traditionele tempels. Bekijk bijvoorbeeld de Senso-Ji tempel en het Shibuya kruispunt. Als je vervolgens verder wilt doorreizen is het aan te raden om ook een bezoekje te brengen aan de stad Kyoto. Ook hier kun je weer genieten van prachtige tempels, zoals de Kinkaku-ji en de Fushimi Inari-taisha tempel. Ga ook naar de berg Fuji en de warmwaterbronnen genaamd ‘onsen’ in Hakone en jouw reis naar Japan is compleet! Of je nu van cultuur, strand of natuur houdt; in Azië zit je goed. Met de hierboven genoemde bestemmingen als inspiratie kun jij alvast je vakantie gaan plannen!