Overwinteren in Calpe

De zomer mag dit jaar in ons land lekker lang duren, de natte en koude maanden komen er onherroepelijk aan! Er is een eenvoudige manier om tijdens de Hollandse wintermaanden voor korte of lange tijd een flinke dosis zon en vitaminen te pakken: overwinteren in Spanje.

Aan de Spaanse costa’s schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar. In de badplaatsen, die in de winter heerlijk rustig zijn, geniet u van de Spaanse warme en voorzieningen zoals u die thuis gewend bent.

Klimaat in Calpe

Calpe heeft een heerlijk mediterraan klimaat met weinig neerslag, milde winters en warme zomers. De temperatuur van het zeewater voor de kust van Calpe ligt gemiddeld op zo’n 18 graden, terwijl de buitenlucht in januari gemiddeld 16 graden is. In de zomermaanden is de kans dat het in Calpe regent minder dan 1%. In de wintermaanden is er een heel kleine kans dat het langer dan een uurtje regent. Een heerlijk klimaat dus om te genieten van het zonnetje op een terras!

Appartementen in Calpe huren

Bij een eenhuisjehure.nl kiest u uit de mooiste appartementen in Calpe. Modern en stijlvol ingerichte woningen op loopafstand van de boulevard en korte afstand van het centrum van Calpe. U geniet op uw ruime balkon van een riant uitzicht op de Middellandse Zee en het strand.

Bekijk onze appartementen in Calpe