Rust en ruimte? Kies een landelijk gelegen vakantiehuis in Friesland

Waarom Friesland zo geliefd is bij onze gasten? Dat is eigenlijk heel simpel: het is een provincie waar je je direct thuis voelt. Al helemaal als je rust en ruimte belangrijk vindt. 

Waar op veel plekken in Nederland steeds meer gebrek aan ruimte is, merk je daar in Friesland weinig van. Buiten de grote steden, zoals Leeuwarden, Drachten en Sneek, vind je in Friesland veel nationale parken, weilanden en natuurlijk meren. Landelijk wonen is er tot op de dag van vandaag nog steeds heel goed mogelijk én populair. Ook onze landelijke gelegen vakantiehuizen in Friesland worden steeds vaker geboekt. 

Wat betekent landelijk gelegen?

 Met een landelijke gelegen gebied bedoelen we een gebied met weinig bebouwing en veel natuur. Eigenlijk dus gewoon het platteland. Het is er rustig, knus, gemoedelijk en je kunt optimaal genieten van de ruimte en natuur om je heen. Het is de reden dat onze landelijke gelegen vakantiehuizen populair zijn bij rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen. 

Ontdek onze landelijk gelegen vakantiehuizen

Bij ons vind je vele vakantiehuizen die in een landelijk gebied in Friesland te vinden zijn. Een groot voordeel: vanwege de ruimte zijn ook honden er meestal welkom. Boek bijvoorbeeld een verblijf in dit guesthouse voor vier personen in Lemmer of geniet met z'n tweeën in een luxe logement in Makkum vlakbij de Friese IJsselmeerkust. Of je nu een weekend, midweek of een langere periode boekt, bij ons vind je altijd een vakantiehuis dat bij jou past. 

Bekijk al onze landelijke vakantiehuizen in Friesland