Tip voor in de agenda: de Noord-Friese Winkeltjesroute

Wil je Friesland op z’n best leren kennen? Dan is de Noord-Friese Winkeltjesroute een aanrader. Met de fiets kom je langs de leukste winkeltjes, ateliers en gezellige theetuinen.

Deze fietsroute door het noordoosten van de provincie Friesland brengt je langs de meest bijzondere winkeltjes van de streek. Je fietst langs winkeltjes en ateliers met huis- en tuindecoratie, brocante artikelen en tweedehands kleding. Op enkele locaties is een gezellige theetuin te vinden, waar je even pauze kunt nemen.

Winkelen en fietsen
Noord Friesland is een prachtig gebied om te fietsen en je kunt er heel goed winkelen. Grote winkelketens zul je er niet tegenkomen. Bij de deelnemende winkels van de route, kun je om de gratis routekaart vragen. Achterop de routekaart is ruimte voor stempels. Is je stempelkaart vol? Dan kun je een leuke attentie krijgen één van de deelnemende winkels.

Wil je meer weten over deze route? Klik dan hier. En noteer het alvast in je agenda: de eerst volgende editie vindt plaats op zaterdag 23 februari.