Vakantie in Nederland

Heeft u zin om lekker een vakantiehuis in Nederland te huren? Dan bent u niet de enige. Het afgelopen jaar gingen Nederlanders in totaal zo’n 35,5 miljoen keer op vakantie, een stijging van ruim 1 procent ten opzichte van 2015. De stijging is vooral te danken aan het aantal vakanties in eigen land: die namen met 3 procent toe naar een totaal van 17,6 miljoen.

Daarom vakantie in eigen land

Natuurlijk weet u zelf maar al te goed waarom u graag in ons eigen land op vakantie gaat. Toch zetten wij hieronder de 5 belangrijkste redenen voor een vakantie in een huisje in Nederland op een rij.

1 Nederland is mooi
Ons land heeft een enorm veelzijdige landschap. Van het waterrijke Friesland tot de heuvels in Limburg, van het bosrijke oosten tot de prachtige Noordzeekust. Nederland heeft ook een groot aantal prachtige historische steden.

2 Nederland is niet duur
In Nederland kun je voor een bescheiden prijs genieten tijdens de vakantie. Een verblijf in een vakantiehuis kost, zeker buiten het hoogseizoen niet veel en veel musea en pretparken zijn niet duur.

3 Nederland is veilig en schoon
De kwaliteit van de huisjes in Nederland is hoog. Op onze site kiest u uit de mooiste, vooral vrijstaande vakantiehuizen met uitstekende faciliteiten, goede bedden en een compleet interieur. Nederland kent weinig criminaliteit en de natuur en het zwemwater zijn schoon.

4 Minder reistijd
Als u kiest voor een vakantiehuis tijdens een vakantie in Nederland, weet u dat u niet ver hoeft te reizen. Vanuit de randstand bent u binnen een paar uurtjes in het zuiden van Limburg, aan de Friese meren of bent u temidden van de prachtige natuur van de Veluwe.

5 Lekker vaak op vakantie
Met korte reistijden en betaalbare prijzen kunt u natuurlijk bent een keertje extra op vakantie. Voor u het weet geniet u op die manier nog eens van het comfort van een vakantiehuis in een andere regio van Nederland!