Vakantie vieren op een bungalowpark

Als u een vakantiehuis wilt huren op eenhuisjehuren.nl kunt u kiezen voor veel verschillende soorten vakantiehuizen. Vrijstaande huizen, geschakelde huizen, eenvoudige huizen of vakantiehuizen met heel veel voorzieningen. Onze huizen hebben verschillende prijzen, gebaseerd op hun ligging, capaciteit (hoeveel mensen kunnen er overnachten) en grootte.

Vakantiehuis op een park... of juist niet?

Daarnaast kunt u bij ons kiezen om een huis op een park te huren. Dat heeft een aantal voordelen, die voor andere vakantiegangers soms als nadeel kunnen worden uitgelegd. Wij zetten graag de voordelen (en nadelen) van het huren van een huis op een park op een rij

Voordelen van een vakantiepark

Extra faciliteiten
Natuurlijk kunt u bij een huis op een park direct denken aan een enorm park met subtropische zwembaden, meerdere restaurants en levensgrote, rondrennende knuffelberen. Maar dat soort parken zult u in ons programma niet snel tegenkomen. De parken waar wij vakantiehuizen verhuren zijn kleinschalig. De huizen staan op een ruime kavel grond en er is niet de hele dag door een animatieprogramma. Maar er zijn wel een aantal faciliteiten die voor u als huurder aantrekkelijk kunnen zijn. Zo is er vaak een receptie waar u terecht kunt voor een krant, een ijsje of hulp bij het oplossen van kleine problemen of voor het krijgen van tips voor een leuk uitstapje. Vaak is er ook een klein speeltuintje en/of een plek waar jonge vakantievierders bij elkaar kunnen komen.

Mooie ligging
Vakantieparken zijn vaak ontwikkeld in een mooie, rustige omgeving. Vaak in de buurt van (zwem)water en bossen om lekker in te wandelen. De huizen zijn vaak zo neergezet dat u lang van de zon in uw tuin kunt genieten en dat u rondom een fijn uitzicht heeft.

Andere gasten aanwezig
Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie andere mensen te ontmoeten. Gezellig ’s morgens een praatje met de buren in de tuin of ’s avonds een kopje koffie bij elkaar drinekn. Vooral voor kinderen is het ideaal als er meer kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op een park aanwezig zijn.

Of u de volgende keer een huis op een park huurt of juist een particulier huis in een dorp of in ‘’the middle of knowhere’’, u bent van harte welkom bij eenhuisjehuren.nl