Vakantiehuis in Limburg huren

Bij een bezoek aan de provincie Limburg merkt u direct; dit is geen doorsnee Nederlandse provincie. Het heuvelachtige landschap, de bijzonder boerenhoeves, het zangerige dialect en de Bourgondische levensinstelling: u bent in Limburg!

Bezoekers zullen zich in Limburg niet snel vervelen. Vooral het zuidelijke deel van de provincie heeft de meeste hoogtepunten. Als u binnenkort een vakantiehuis in Limburg huurt, kunt u letterlijk kiezen uit tientallen bezienswaardigheden in de provincie. Wij geven u graag onze top drie van zaken die u zeker moet doen als u in een vakantiehuis in Limburg op vakantie bent.

Zeker doen in Limburg

1 Vlaai eten
De Limburgse vlaai is al eeuwen geleden bedacht en inmiddels bekend in heel Nederland. Maar de echte Limburgse vlaai smaakt natuurlijk nergens zo lekker als in een gezellig Limburgs koffiehuis.

2 Drielandenpunt
Het hoogste punt van ons land ligt in het Zuid-Limburgse Vaals. Dit is toevallig ook de plek waar ons land grenst aan zowel België als Duitsland. Bezoek het labyrinth, geniet van een kopfje koffie en maak een mooie wandeling door het bosrijke gebied rond het Drielandenpunt

3 Valkenburg
Al tientallen jaren is Valkenburg de toeristische ‘’hotspot’’ in het zuiden van Limburg. Het stadje heeft een gezellig centrum met veel winkeltjes en horeca. Bezoek hier ook de Romeinse Catacombe en de prehistorische vuursteenmijnen.

Kies een vakantiehuis in Limburg

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Limburg selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Limburg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Limburg of kies uit al onze vakantiehuizen in Nederland