Vakantiehuis in Midden Limburg

Midden Limburg is gemaakt voor vakantie. Of u nu graag wilt wandelen, fietsen, watersporten of winkelen: midden Limburg is een regio vol afwisseling. In het gebied in de driehoek tussen Roermond, Venlo en Weert kunt u genieten van alles wat een vakantie zo leuk maakt.

Watersporten in Midden Limburg

De Maasplassen ten zuidwesten van Roermond dé place to be voor watersportliefhebbers. Je kunt er onder meer zwemmen, surfen, zeilen, duiken en waterskiën. Er zijn diverse moderne jachthavens, mooie dagstranden en uitstekende visstekken.

Shoppen in Midden Limburg

Winkelstad Roermond heeft het grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland. U vindt er meer dan 150 merkwinkels die kortingen tot wel 70% op de normale winkelprijs bieden. Van Boss, Diesel en Nike tot Seiko en Dolce & Gabbana: liefhebbers van luxe merken kijken hier hun ogen uit.
Wandelen en fietsen door Midden Limburg
Bossen, heidebieden en het dal van de Maas. In Midden Limburg van wandelaars en fietsers tientallen routes door de mooiste natuur en dorpjes. Een bezoek aan het witte stadje Thorn mag u in ieder geval niet overslaan bij een vakantie in Midden Limburg

Vakantiehuis in Roggel

Net buiten het dorpje Roggel in Midden Limburg ligt recreatiepark De Leistert. Deze mooi gelegen camping is de laatste jaren uitgebreid met een luxe vakantiepark. De luxe vakantiehuizen op dit park zijn gebouwd in authentieke Limburgse boerderijstijl. Als huurder van de huizen maakt u gebruik van alle faciliteiten van het park met o.a. een subtropisch zwembad.