Vakantiehuis in Salland huren

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt een heerlijk vakantiegebied: Salland. Wilt u een vakantiehuis huren in Salland? Dan bent u bij eenhuisjehuren.nl aan het goede adres. Wij verhuren een aantal heerlijke vakantiehuizen in dit mooie deel van Nederland.

Salland is een prachtige bestemming voor wandelaars en fietsers. Fiets door gezellige boerendorpen, maak een wandeling over de Holterberg of ga uitwaaien langs de IJssel. In de gastvrije Hanzestad Deventer kunt u heerlijk een dagje shoppen in leuke kleine winkels en genieten van de uitstekende horeca.

Zeker doen in Salland

Er zijn veel redenen om een vakantiehuis in Salland te huren. Wij geven u onze top drie:

1 Sallandse heuvelrug
Dit Nationale Park ligt tussen Hellendoorn en Holten en is één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Aan het eind van de zomer kunt u hier wandelend of op de fiets genieten van de bloeiende heide.

2 Natuurmuseum Holterberg
In het Natuurmuseum Holterberg vindt u een van de grootste collecties Europese diersoorten bij elkaar gebracht in prachtige diaporama’s. Meer dan 1000 dieren en vogels waaronder de enige Europese apensoort kunt u op uw gemakt bekijken. Buiten kunnen kinderen in een bosgebied een unieke ‘’nature experience’’ tocht maken.

3 Deventer
Deventer is een van de oudste steden van ons land. De stad is gezellig en heeft een monumentale sfeer. Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. En altijd is er weer de IJssel: de unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de rivier.

Kies een vakantiehuis in Salland

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Salland selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Salland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Salland of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Overijssel.