Vakantiehuis met extra’s

Op vakantie in een vakantiehuis is een heerlijke manier om een vakantie te vieren. U heeft alle vrijheid omdat u zelf bepaalt wanneer u gaat eten, wanneer u opstaat of wanneer u een uitstapje wilt maken om de omgeving te verkennen. Bovendien biedt een vakantiehuis alle gemakken van thuis. U beschikt over een volwaardige keuken, een prima badkamer en goed bedden. Soms zelfs beter dan thuis.

Veel vakantiegangers hebben specifieke wensen hebben als het om hun vakantiehuis gaat. Wij van eenhuisjehuren.nl hebben eens gekeken welke extra’s bij uw zoektocht naar een vakantiehuis.

Vakantiehuis aan het water

Op de eerste plaats staan de vakantiehuizen die dichtbij het water staan. Wij kunnen ons dat goed voorstellen. In de zomerperiode is het natuurlijk heerlijk als u op loopafstand van uw vakantiehuis een frisse duik kunt nemen. Wij verhuren zo’n 100 vakantiehuizen die vaak direct aan het water gelegen zijn. Vooral in de provincie Friesland verhuren we veel huizen die direct aan de Friese meren liggen.

Vakantiehuis met internet

Bij maar liefst een kwart van de zoektochten op onze site gebruiken onze bezoekers het criterium ‘’met internet’’. Het is duidelijk dat een grote groep vakantiegangers ook tijdens de vakantie online wil zijn om te mailen, te chatten of sites te bezoeken. bijvoorbeeld in de jachthaven van een watersportplaats of p belangrijk zijn. Gelukkig voor hen heeft het overgrote deel van onze huizen (gratis) toegang tot internet

Last-minute vakantiehuis

Het is een trend die de laatste jaren steeds verder is gegroeid: we boeken graag op het laatste moment. Heerlijk om op korte termijn te besluiten om nog even lekker een paar dagen weg te gaan. We bieden op onze site dan ook een ruime keuze in lastminute vakantiehuizen.

Vakantiehuis met hond

Bijna 15% van de zoekers op onze site zijn op zoek naar een vakantiehuis waar de hond ook welkom is. De hond hoort natuurlijk bij het gezin en juist in een vakantiehuis in de natuur willen onze gasten natuurlijk eindeloos kunnen wandelen met de hond. In meer dan helft van onze huizen is de hond van harte welkom!