Vakantiehuis met zwemgelegenheid

Voor veel mensen horen een vakantie en water bij elkaar. Lekker luieren aan de oever van een meer, samen met de kinderen spatteren in een kinderbadje of direct een duik nemen vanaf de steiger bij uw vakantiehuis… tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om lekker te kunnen afkoelen in het water.

Bij eenhuisjehuren.nl vindt u een groot aantal huizen die direct aan het water liggen. Uit ons aanbod van huizen aan het water kozen wij een top 3

Top 3 vakantiehuizen direct aan het water

1 Vakantievilla Zonnebloem bij Koudum (Friesland)
Midden in het Friese merengebied ligt deze luxe 6 persoons villa op een kleinschalig vakantiepark. De grote tuin van uw comfortabele vakantiehuis heeft een prachtig terras aan het water. U heeft een eigen steiger van zo’n 15 meter, dus u kunt ook uw eigen boot meebrengen. U kunt vanaf de steiger ook heerlijk vissen of een frisse duik in het water nemen!

2 Villa aan het water (mét privéstrand) in Westerhaar (Overijssel)
Deze nieuwgebouwde villa met een woonoppervlakte van 150 m2 ligt aan de plas van Francke, een heerlijk recreatiemeer waar u heerlijk kunt vissen en zwemmen. Ook watersport (zonder motorgeluid) is mogelijk. Vanuit uw woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het water. Aan de overkant van de plas is een ligweide, met restaurant, snackbar en glijbaan (geopend in het hoogseizoen en met mooi weer).

Vakantiehuis Centrum in Stavoren (Friesland)
Dit vakantiehuis voor 4 personen heeft een eigen kade waar u heerlijk kunt wegdromen aan het water. U heeft uitzicht op de nabijgelegen jachtwerf en op loopafstand kunt u een lekker visje eten in de haven. Bij het vakantiehuisje liggen 2 kano`s waar u vrij gebruik van kunt maken.

Vakantiehuizen met eigen zwembad

Een vakantiehuis met een eigen zwembad kom je in Nederland niet zoveel tegen. Het aanleggen van een zwembad brengt relatief hoge kosten met zich mee en vooral het verwarmen en verversen van het water in een privé zwembad is relatief duur. Op de website wonen-en-zo.nl leest u meer over aanleg en onderhoud van een privé zwembad.

Wilt u een echt zwembad bij uw vakantiehuis, dan kunt u op eenhuisjehuren.nl kiezen uit een aantal luxe appartementen aan het Veluwemeer met gemeenschappelijk zwembad en zelfs een luxe villa op de Veluwe met een eigen zwembad