Vakantiehuis waar mijn hond welkom is

Nederland is een heerlijk vakantieland. En dat geldt zeker ook voor honden! Het weer in ons land is mild en daarmee veel geschikter voor uw hond dan een bestemming in bijvoorbeeld het zuiden van Europa.

Honden zijn welkom in Nederland

In Nederland zijn honden bijna altijd welkom in een restaurant en op de meeste terrassen zet de ober graag een bak water voor uw dorstige huisdier neer. Ook loslopende honden vinden we in ons eigen land heel normaal. Op de meeste stranden in ons land mag uw hond in de avond en de vroege ochtend zonder problemen vrij rond rennen en in en rond de meeste steden en dorpen zijn officiële losloopgebieden te vinden. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat uw hond andere mensen niet hindert en wordt niet kwaad als iemand u vraag om uw hond toch vast te maken. Hou er rekening mee dat in het voorjaar, juist in natuurgebieden, allerlei jonge dieren opgroeien. En natuurlijk ruimt u de poep van uw hond altijd op!

In een vakantiehuis met uw hond

Honden zijn gek op een vakantie in een vakantiehuis in Nederland. Uw trouwe viervoeter heeft ook op uw vakantie adres de ruimte en daarmee als snel een eigen plekje. Veel tuinen van vakantiehuizen zijn omheind, zodat het zelfs mogelijk is om uw hond lekker buiten te laten rond het huis.

Kijk op onze site voor de leukste vakantiehuizen in Nederland waar uw hond welkom is!