Vier de zomer in een vakantiehuis aan het water

In de zomer is varen, zwemmen of lekker relaxen rond het water geen overbodige luxe. Op snikhete dagen zoek je daarom het liefst snel verkoeling op. En waar kan dat beter dan in Friesland? Kies deze zomer voor een vakantiehuis aan het water en geniet van een onbezorgde vakantie.

Zwemmen in Friesland

Bij Friesland denk je natuurlijk direct aan de vele meren en daar wil je juist in de zomer dankbaar gebruik van maken. Hoe fijn is het dan als je vanuit je vakantiehuis binnen een paar stappen een frisse duik kunt nemen? Heel fijn! Vooral kinderen vinden het heerlijk om uren rond het water te spelen. Peddelen met een kano, dobberen op een waterfiets of een surfplank. Of gewoon lekker aan de oever zitten met de voeten in het water. Het kan allemaal.

Vakantiehuis aan het water

Bij ons vind je een groot aanbod vakantiehuizen die aan het water te vinden zijn. Soms zelfs met een eigen steiger. Je eigen boot is vaak gewoon welkom om vervolgens uren vaarplezier mee te beleven. Nederland staat niet voor niets bekend als waterrijk vakantieland. Friesland is daarbij de provincie met de meeste meren, rivieren en kanalen. Hier moet je dus zeker zijn voor het ultieme vakantiegevoel!