Vier Pasen in Friesland: dit zijn de leukste last minutes

Het is lente en Pasen staat voor de deur. Wil je er écht last minute nog even tussenuit? Dat kan! Vier de paasdagen in Friesland en bekijk snel onze leukste last minutes.

Het paasweekend is het perfecte weekend om even te ontspannen en te genieten met het hele gezin. Kom in Friesland tot rust in jouw ideale vakantiehuis of ga eropuit en verken de omgeving lopend, fietsend of met de auto. We hebben de leukste last minutes op een rij gezet.

1. Vakantiehuis voor 6 personen in Lemmer

Ben je op zoek naar rust en ruimte? Boek dan een verblijf in één van deze vrijstaande bungalows voor zes personen. De bungalows zijn te vinden op een kleinschalig familiepark in de Flevopolder in Bant, een paar kilometer ten zuiden van het Friese Lemmer. Neem de fiets of je wandelschoenen zeker mee. Pluspunt: twee honden zijn ook welkom in dit vakantiehuis. 

2. Vakantiehuis aan het water in Stavoren

De ligging van dit sfeervolle vakantiehuis is uniek: pal aan het water. Daar komt nog bij dat je dit vakantiehuis in het centrum van het idyllische havenstadje Stavoren vindt. De maritieme sfeer zul je hier meteen proeven. Met vier personen kun je hier overnachten en genieten van een prachtig uitzicht over de naastgelegen jachtwerf.

3. Vakantiehuis vlakbij het Sneekermeer

Als je dol bent op het leven aan en op het water, dan zit je hier goed. Dit vakantiehuis in het Friese Akkrum voor zes personen ligt direct aan het water en vlakbij is zelfs het Sneekermeer te vinden. Niet alleen de ligging is prachtig, want daarnaast is dit vakantiehuis van alle luxe gemakken voorzien. Dat wordt een fijne vakantie!

Meer last minutes? Klik hier